به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید رسولی مدیرعامل شرکت راهآهن در مراسم ورود ۸۸ دستگاه انواع ناوگان ریلی از جمله لوکوموتیو واگن باری و مسافری گفت: ارزش ریالی این ۸۸ دستگاه انواع ناوگان ریلی اتوماتیک باری و مسافری ۱۴۴ میلیارد تومان است که در کارخانههای تولید داخل ساخته و بازسازی و نوسازی شده است.
مدیرعامل شرکت راهآهن در این مراسم با بیان اینکه همه این ناوگانها در کارخانههای داخلی تولید یا اورهال شدهاند، گفت: دهم اردیبهشت ماه هم ۵۶ دستگاه ناوگان ریلی وارد شبکه ریلی شد که در مجموع تعداد آن به ۱۴۴ دستگاه از ابتدای امسال تاکنون رسیده و ارزش آنها ۲۶۹ میلیارد تومان است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: با تحویل این واگنها میزان تولیدات ما نسبت به سال گذشته ۱۳۴ درصد رشد داشته است و همزمان با سال جهش تولید ۱۴۴ دستگاه جدید هم به مجموعه ناوگان ریلی اضافه کردهایم.
رسولی با اشاره به اینکه از این ۸۸ دستگاه، ۲۴ دستگاه از محل تبصره ۱۸ است اظهار کرد: قرارداد این واگنها در ۲۷ اسفند سال گذشته با حضور نوبخت امضا شده است.
او گفت: در سال ۹۸ تعداد ۱۳۵ دستگاه و در این مرحله هم ۲۴ دستگاه از محل تبصره ۱۸ اضافه شد.
مدیر عامل راه آهن با اشاره به اینکه در گذشته در حوزه ریلی با رکود جدی برای تولید ناوگان جدید روبهرو بودیم گفت: هم اکنون برنامه ما افزایش ظرفیت تولید است و تقاضای جدی داریم که این موضوع را تولیدکنندگان داخلی دنبال کنند.
رسولی گفت: بانک اقتصاد نوین به عنوان بانک عامل برای تولید ۸۰ دستگاه ریل باس اعلام آمادگی کرده است.
گفتنی است، با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۸۸ دستگاه انواع ناوگان ریلی به ارزش ۱۴۴ میلیارد تومان به بهره برداری رسید. این ۸۸ دستگاه ناوگان ریلی شامل واگنهای مسافری، باری و لوکوموتیو است که با سرمایهگذاری ۸ شرکت حمل و نقل ریلی در ۷ شرکت داخلی تولید و یا به صورت کامل بازسازی شده است.
انتهای پیام/