مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت:این شهرستان با ۹ هزار نفر شتر به عنوان قطب پرورش این حیوان در سیستان و بلوچستان مطرح است.

مجید فیاضی  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: شتر‌های بومی از لحاظ بهداشتی مورد تایید است، اما شتر‌هایی که به طور قاچاق وارد می‌شوند هیچ گونه نظارتی بر روی آنان انجام نمی‌شود.

اوافزود: آب و هوای مناسب و وجود علوفه زیاد در ایرانشهر سبب شده پرورش شتر بیشتر مورد توجه قرار گیرد که این امر می‌تواند گامی مهم در ایجاد اشتغال جوانان و تامین گوشت مورد نیاز کشور باشد.

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت:بیش‌از ٧٠٠ نفر در این شهرستان به کار پرورش شتر مشغول هستند.

او بیان کرد: شتر حیوانی مقاوم با شرایط سخت و سیستان و بلوچستان نیز با مراتع و دشت‌های زیادی که دارد به عنوان مهمترین زیستگاه پرورش شتر در کشور به شمار می‌آید.

فیاضی با بیان ارزش بالای گوشت شتر از لحاظ تامین انرژی موردنیاز بدن به خواص شیر آن پرداخت و افزود: شیر شتر به دلیل دارا بودن ویتامین‌ها و املاح نسبتا بالا تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.

او گفت: یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت‌ها، فقدان مواد هورمونی و آنتی بیوتیک در آن است چرا که این حیوان در طبیعت به صورت آزاد و به دور از پرورش دامی رشد می‌کند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار