رئیس انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت کرمانشاه از مشکل جدی تامین سوخت مورد نیاز برای ماشین‌آلات فعال در واحد‌های تولید شن و ماسه خبر داد و گفت : گاهی مجبوریم سوخت مورد نیاز را با دو برابر قیمت در بازار آزاد خریداری کنیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛محمدرضا کارگر رئیس انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت کرمانشاه از مشکل تامین سوخت مورد نیاز برای ماشین آلات سنگین فعال در واحد‌های تولیدی شن، ماسه و آسفالت یاد کرد و گفت : دو سال است با این مشکل مواجهیم و علی رغم پیگیری‌های انجام شده تاکنون به نتیجه نرسیده ایم.

او با بیان اینکه سهمیه سوختی که برای ماشین آلات این واحد‌ها در نظر گرفته می‌شود نصف مصرف سوخت واقعی آن‌ها است، گفت : در شرایطی که گاهی سوخت مصرفی ماهیانه برخی از این دستگاه‌ها از جمله انواع لودر، بیل مکانیکی، بولدوزر و ... به هفت تا هشت هزار لیتر در ماه می‌رسد، سوختی که برای هر دستگاه در نظر می‌گیرند حدود چهار هزار لیتر است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت کرمانشاه سوخت مصرفی این ماشین آلات را گازوئیل اعلام کرد و افزود: در شرایطی که قیمت هر لیتر گازوئیل ۳۵۰ تومان است، گاهی مجبوریم برا تهیه گازوئیل در بازار آزاد لیتری ۶۵۰ تومان هزینه کنیم که این امر قیمت سوخت مصرفی ما را تا دو برابر افزایش می‌دهد و هزینه تمام شده تولید را بالا می‌برد.

کارگر ادامه داد: در چنین شرایطی یا تولیدکنندگان مصالح ساختمانی باید ضرر کنند و یا هزینه سوخت را به قیمت تمام شده اضافه کرده و آن را از مصرف کننده بگیرند.

ا اوز پیگیری‌های متعددی که برای رفع این مشکل انجام شده خبر داد و ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در تمامی مراحل از ما حمایت می‌کند، اما مشکل اصلی که داریم با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت کرمانشاه افزود: اگرچه تاکنون جلسات مستمری در این زمینه برگزار و درخواست خود را اعلام کرده ایم، اما پاسخ شرکت پخش فراورده‌های نفتی به ما این است که بر اساس استاندارد‌ها و دستورالعمل‌های سراسر کشور سهمیه سوخت همه انواع ماشین آلات مشخص است.

کارگر با بیان اینکه سهمیه سوختی که بر اساس استاندارد‌ها تعریف شده برای مصرف خودرو‌های تولید سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ است، افزود: ماشین آلاتی که در واحد‌های تولید شن و ماسه استفاده می‌شوند حداقل ۲۰ تا ۲۵ سال عمر دارند و میزان مصرف آن‌ها بسیار بیشتر است.

او گفت: از سوی دیگر اگرچه این دستورالعمل برای سراسر کشور یکسان است، اما استان‌های دیگر راهکار‌هایی برای جبران این مشکل در نظر گرفتند تا تولیدکنندگان مصالح ساختمانی کمتر آسیب ببینند، اما در کرمانشاه شرکت پخش فراورده‌های نفتی اصرار دارد مُر قانون را اجرا کند.

کارگر رئیس انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت کرمانشاه گفت: ما هم تقاضا نداریم تخلفی در این بین صورت بگیرد، بلکه می‌خواهیم راهکار‌هایی برای کمک به کاهش هزینه تمام شده واحد‌های تولیدی شن و ماسه اندیشیده شود.

کارگر افزود: اگر نگرانی در خصوص قاچاق سوخت وجود دارد، انجمن تولیدکنندگان شن، ماسه و آسفالت تعهد می‌دهد اگر هر تخلفی در این زمینه رخ داد پاسخگو باشد و واحد متخلف را تا یکسال از دریافت سهمیه سوخت محروم کند.

او با اشاره به اینکه هم اکنون نزدیک به ۶۰ درصد واحد‌های تولیدی شن و ماسه با مشکل تامین گازوییل مواجهند، ادامه داد: تعداد ماشین آلات این واحد‌ها بسته به نوع واحد و ابعاد کاری که انجام می‌دهند، متفاوت است .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.