به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حالا که فصل گوجهسبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعماش لذت ببریم.در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
گوشت: ۳۰۰ گرم
نعناع سرخ شده: ۱ پیمانه
جعفری سرخ شده: ۱ پیمانه
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
پیاز داغ: ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. گوشت را خرد کنید و با فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد.
۲. در پایان پخت، زعفران و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
۳. به جای گوشت میتوانید در این خورشت از مرغ هم استفاده کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/