به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، «ریشی سوناک»، وزیر دارایی انگلیس، امروز چهارشنبه درباره رکود اقتصادی در این کشور طی سال جاری میلادی هشدار داد.
وزیر دارایی انگلیس میگوید که اقتصاد این کشور شدیدترین کاهش را از زمان رکود بزرگ تجربه کرده و احتمالا این کشور با رکود «قابل ملاحظهای» مواجه خواهد شد.
بر اساس اطلاعات منتشر شده، تولید ناخالص داخلی انگلیس در ماه مارس کاهش ۵.۸ درصدی را تجربه کرده که بیشترین سقوط ماهانه در این کشور به شمار میرود.
شیوع گسترده ویروس کرونا در انگلیس و تدابیر اتخاذ شده برای مهار آن از جمله تعطیلی مشاغل، تبعات بسیاری را برای اقتصاد این کشور در پی داشته است.
در حال حاضر انگلیس جایگاه چهارم را در میان کشورهای جهان از نظر شمار مبتلایان به ویروس کرونا به خود اختصاص داده و نخستین کشور اروپایی از نظر تعداد قربانیان این ویروس به شمار میرود.
۲۲۹ هزار و ۷۰۵ نفر در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و ۳۳ هزار و ۱۸۶ نفر نیز بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
قرار است تغییراتی در تدابیر محدود کننده اتخاذ شده برای مبارزه با ویروس کرونا در انگلیس ایجاد شود.
بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس اعلام کرد، احتمال دارد بخشهایی از انگلیس تا مدت زمان بیشتری در قرنطینه کامل باقی بمانند.
بیشتر بخوانید:
نخست وزیر انگلیس: در مسیر مهار کرونا در خطرناکترین نقطه قرار داریم
ابتلای بیش از ۳۴۰۰ نفر دیگر به کرونا در انگلیس طی یک شبانهروز
او گفت: در مسیر مهار ویروس کرونا در خطرناکترین نقطه قرار داریم. هرگونه اقدام اشتباه در مسیر مهار ویروس کرونا فاجعهبار خواهد بود.
او افزود: در گام دوم مقابله با ویروس کرونا، احتمالا رویدادهای ورزشی بدون تماشاگر برگزار میشوند.
پس از آنکه بوریس جانسون برنامه پنج مرحلهای کاهش محدودیتهای کرونایی را در این کشور اعلام کرد انتقادهایی از سوی بخشهای مختلف به این برنامه وارد شد.
«کییر استارمر» رهبر حزب کارگر این کشور، در واکنش به این برنامه، آن را سوال برانگیز توصیف کرد. استارمر گفت «این بیانیه بیش از اینکه شفافسازی کند و سوالات را پاسخ دهد سوالبرانگیز است. نخستوزیر از مردم میخواهد به سر کار خود بازگردند، اما برنامهای برای آنکه میلیونها نفر چگونه ایمن و با استفاده از وسایل نقلیه عمومی به کار خود برگردند ارائه نمیدهد.»
برنامهای که جانسون برای خروج از محدودیتهای کرونایی در انگلیس اعلام کرده شامل پنج مرحله است که ابتدا با تشویق کارمندان به بازگشت به کار خود و همچنین از سرگیری فعالیت در فضاهای باز آغاز میشود. سپس در آغاز تابستان پیشبینی میشود مدارس ابتدایی بازگشایی شوند و اجازه ملاقات خانوادهها و اقوام داده شود. مرحله بعدی بازگشایی تمامی مدارس و ازسرگیری فعالیت کافهها خواهد بود و احتمالا در این مرحله مسابقات لیگ برتر پشت درهای بسته برگزار خواهد شد.
در این برنامه پیش بینی شده است تمامی خردهفروشان و غذاخوریها در اوایل پاییز کار خود را شروع کنند و در همه این مراحل از مردم خواسته میشود به شدت فاصله اجتماعی را حفظ کنند. پیشبینی میشود در ماه اکتبر به هواداران فوتبال اجازه داده شود برای تماشای مسابقات در استادیومها بروند.
انتهای پیام/