مسلمی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: مهندسان تجهیزات پزشکی در کنار سایر مدافعان سلامت در خط مقدم مقابله با کرونا هستند و تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی مورد استفاده برای درمان بیماران کرونایی را انجام میدهند.
رئیس انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی با اشاره به سرانه استاندارد مهندسی پزشکی به تعداد تخت بیمارستانی گفت: بر اساس معیار وزارت بهداشت به ازای هر ۱۰۰ تخت بیمارستانی باید یک مهندس و یک تکنسین تجهیزات پزشکی داشته باشیم، اما برخی بیمارستانها به تعداد کافی مهندس و تکنسین تجهیزات پزشکی ندارند و به طور کلی ۱۲۰۰ مهندس پزشکی در بیمارستانها فعالیت دارند.
رئیس انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی ادامه داد: مهندسان تجهیزات پزشکی دوشادوش پزشکان و پرستاران بر بالین بیماران کرونایی حضور داشتند و تعمیر تجهیزات پزشکی را به عهده گرفتهاند.
مسلمی بیان کرد: ما از ابتدای شیوع کرونا تلاش کردیم تا از مهندسان پزشکی حمایت کنیم و در این زمینه اقداماتی مانند تدوین دستورالعمل ضدعفونی تجهیزات پزشکی مورد استفاده در بیماران کرونایی انجام دادیم و کمیته علمی مقابله با کرونا این دستورالعمل را تایید کرد و در اختیار مهندسان پزشکی قرار داد.
او اظهار کرد: مهندسان پزشکی که در خط مقدم مقابله با کرونا فعالیت میکنند نسبت به سایر کادر درمان کمتر دیده میشوند و ما در بحران کرونا تلاش کردیم زحمات مهندسان پزشکی را به نمایش بگذاریم.
مسلمی با بیان اینکه تامین اقلام حفاظت فردی ضدکرونا از الزامات کادر درمانی در بیمارستانها محسوب میشود، گفت: در برههای، اقلام حفاظت فردی به میزان کافی در اختیار مهندسان پزشکی قرار نگرفت و با توجه به اینکه مهندسان پزشکی حقوقهای پایینی دارند و جزء کم درآمدترین اقشار حوزه درمان هستند، تصمیم گرفتیم پکهای حفاظتی در اختیار مهندسان پزشکی قرار دهیم.
رئیس انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی ادامه داد: پکهای حفاظتی شامل دستکش لاتکس، ماسک N95، محلول ضدعفونی و لباس ضدکروناست و این پکهای بهداشتی در اختیار مهندسان پزشکی که عضو انجمن هستند، قرار میگیرد. ما حتی به مهندسان پزشکی که عضو انجمن نیستند اعلام کردیم در سایت انجمن ثبت نام کنند تا اقلام حفاظتی در اختیار آنها قرار گیرد.
او اظهار کرد: ۲۹ میلیون تومان هزینه اقلام بهداشتی تامین شده برای مهندسان پزشکی است که این رقم را از منابع انجمن و خیرین تامین کردیم و همه این اقدامات در راستای حمایت از مهندسان پزشکی است.
مسلمی بیان کرد: حداقل ۷ نفر از مهندسان پزشکی به کرونا مبتلا شدند چراکه بسیاری از مهندسان پزشکی در اتاقهای ایزوله و در بالین بیمار تجهیزات پزشکی را تامین میکنند و ما با تامین اقلام حفاظتی ضدکرونا میخواستیم از مهندسان پزشکی حمایت و آنها را تشویق کنیم که بهتر از گذشته به مردم خدمترسانی کنند.
او یادآوری کرد: مهندسان پزشکی دوشادوش مدافعان سلامت در خط مقدم مقابله با کرونا حضور دارند تا به مدد الهی بتوانیم کرونا را شکست دهیم.
انتهای پیام/