رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان از دستگیری هکری ۱۶ ساله در تحقیقات کارشناسان این پلیس در اراک خبر داد.

دستگیری هکر ۱۶ ساله در اراک و اعتراف به سرقت از ۴۰۰ کاربری سرهنگ احسان آنقی، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، از دستگیری هکر  ۱۶ ساله در تحقیقات کارشناسان این پلیس در اراک خبر داد و گفت: این هکر با روش فیشینگ از ۴۰۰ حساب بانکی سرقت کرده بود.

او افزود: چندی پیش شهروندی اراکی با ارائه مرجوعه قضایی، درخواست رسیدگی به برداشتی غیرمجاز از اطلاعات حساب بانکی اش را به این پلیس ارائه داد و بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

سرهنگ آنقی اضافه کرد: در تحقیقات انجام شده از شاکی مشخص شد که این فرد در یک کانال تلگرامی برنامه‌ای را دانلود کرده و برای فعال سازی آن، از طریق این برنامه به یک درگاه اینترنتی هدایت شده و با وارد کردن اطلاعات حساب بانکی اش در این درگاه، بعد از مدت زمانی متوجه برداشت غیرمجاز مبلغ ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال از حسابش می‌شود.

او ادامه داد: با آغاز تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتا در رسیدگی به این موضوع، اطلاعاتی دیگر از سرقت‌های حساب بانکی اشخاصی دیگر از طریق این برنامه جعلی که با عنوان همدم یاب و موارد مشابه در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ می‌شد، به دست آمد.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در روند تحقیقات تکمیلی پلیس، عامل این برداشت‌های غیرمجاز در شهر اراک شناسایی و با هماهنگی انجام شده با مرجع قضائی این فرد که نوجوانی ۱۶ ساله بود، دستگیر شد.

سرهنگ آنقی با اشاره به اعتراف فرد دستگیر شده به جرایم سایبری خود بیان داشت: با توجه به اسناد و مدارکی که در روند رسیدگی به این پرونده به دست آمده بود، متهم به تبلیغ نرم افزار فیشینگ با عنوان همدم یاب و دیگر عناوین مشابه در شبکه‌های اجتماعی اعتراف کرد و اذعان داشت با این روش ۴۰۰ اطلاعات حساب بانکی را سرقت و از وجوه آن برای شارژ حساب خودش در یکی از شرکت‌های اینترنتی مسافرتی استفاده کرده است.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه امروزه بسیاری از برنامه‌های غیرمجاز که در فضای مجازی وجود دارند، در واقع طعمه‌ای از سوی کلاهبرداران می‌باشند، گفت: کاربران مراقب باشند تا به هر برنامه‌ای که در فضای مجازی تبلیغ می‌شود اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو از طریق این نرم‌افزار‌ها کاربران را به درگاه‌های جعلی کشانده و اقدام به کلاهبرداری از آن‌ها می‌کنند.

سرهنگ آنقی در پایان گفت: از عضویت در کانال‌های تلگرامی تحت عناوین فروش شارژ ارزان‌قیمت، فروش اکانت بازی‌های رایانه‌ای، صیغه یابی، ماهواره جیبی و ... جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار قرار نگیرند و کاربران فضای مجازی درصورتی‌که با چنین مواردی برخورد کردند موضوع را سریعاً از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.