مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ با راه‌اندازی یک واحد تولیدی سالانه ۳۰ درصد به ظرفیت تولید مرغ دراین شهرستان اضافه شد.

افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت مرغ در مانه و سملقان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، هادی قهرمانیان مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان  افزود: با راه‌اندازی مجدد این واحد تولیدی مجموع ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان سالانه به میزان ۲۷۰ تن افزایش یافت.

قهرمانیان گفت: همچنین این شهرستان با داشتن ۴۱۶ هزار و ۶۰۰ راس دام سبک و هفت هزار و ۵۰۰ راس دام سنگین سهم عمده‌ای در تولید گوشت استان دارد.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.