به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، روابط عمومی دانشگاه گیلان اعلام کرد: کتاب پرورش ماهیان خاویاری توسط دکتر بهرام فلاحتکار، عضو هیات علمی گروه شیلات دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه تألیف شده است.
این کتاب بر اساس نیازهای پرورش دهندگان و به سفارش موسسه آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در ۶ فصل معرفی گونههای مهم ماهیان خاویاری پرورشی ایران، بخشهای مختلف مزرعه پرورش ماهیان خاویاری، آماده سازی استخرها، غذا و تغذیه، عملیات پرورش و بهداشت و بیماریها به چاپ رسید.
بیشتر بخوانید
ماهیان خاویاری به دلیل داشتن گوشت لذیذ از با ارزشترین آبزیان جهان محسوب میشوند.
تخریب زیستگاهها و صید بی رویه سبب کاهش ذخایر طبیعی آنها شده و به همین دلیل برخی کشورها به توسعه تکثیر و پرورش این ماهیان ارزشمند در سیستمهای مختلف پرورش روی آورده اند.
انتهای پیام/ع