به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نسرین نسیمی کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز اظهار کرد: استرس (چه استرس شغلی و چه استرس ناشی از بیماری)، دورکاری و دسترسی آسانتر به مواد غذایی میتواند عاملی برای خوردن هیجانی به وپژه مصرف وعدههای غذایی پُر از چربی، قند و یا هر دو شود.
او ادامه داد: همچنین قرنطینه خانگی و نیز تعطیلی باشگاهها باعث شده است که فعالیت بدنی افراد به میزان قابل توجهی کاهش یابد که یکی دیگر از علتهای افزایش وزن و چاقی است.
نسرین نسیمی با اشاره به حفظ نظم برنامه غذایی خود تصریح کرد: در وهله نخست، الگوی خوابمان را منظم کنیم و سپس نظم وعدههای غذایی را برقرار کنیم؛ بدین معنا که هر وعده غذایی در زمانی مشخص مصرف شود و هیچ وعده غذایی را حذف نکنیم.
کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه به اندازه کافی آب و مایعات مصرف کنیم، اضافه کرد: خرید تنقلات از جمله چیپس، پفک، شکلات، انواع نوشابه ها، آبمیوههای صنعتی را محدود کنیم و آنها را مقابل دید نگذاریم.
او گفت: در مقابل در اطرافمان غذاهای سالم و مغذی مانند میوه، سبزی و یا مغزها را قرار دهیم تا هر وقت احساس گرسنگی داشتیم، انتخاب سالم تر غذایی در دسترسمان باشد.
کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز افزود: اکنون که وقت بیشتری برای تهیه غذاها داریم، غذاهای سالم و رژیمی که حاوی سبزیجات باشند را از قبل آماده کنیم تا در زمان گرسنگی شدید سراغ ریزخواری و مصرف تنقلات نرویم.
نسرین نسیمی بیان کرد: تا حد امکان سعی کنیم در خانه تحرک بدنی داشته باشیم و تمرینهای ساده را در خانه اجرا کنیم، بعد از وعده غذایی تحرک داشته باشیم. همچنین زمان تماشای تلویزیون را نیز کمتر کنیم و اگر قرار است در این زمان غذایی بخوریم، سعی کنیم از میوهها استفاده کنیم.
انتهای پیام/