گریه کردن نوعی واکنش روانی انسان است. همانگونه که انسان به خندیدن نیاز دارد، دلایل زیادی نیز برای نیاز به گریه کردن و تخلیه روانی وجود دارد.

دلایل گریه کردن چیست و چه فوایدی دارد؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بزرگ شدن دلیل خوبی برای گریه نکردن نیست. اگرچه همه ما وقتی به دنیا آمده‌ایم، زندگی مان را با گریه شروع کرده‌ایم، ولی با بزرگ‌تر شدن‌مان، گریه برایمان شکل و معنای دیگری پیدا کرده و آن را به عنوان یکی از راه‌های آرامش و التیام درد‌های مان می‌شناسیم. فواید گریه کردن برای سلامت روان بسیار است. گریه، تنفس را آرام می‌کند و می‌تواند اثر آرامش بخشی داشته باشد. اما چه طور می‌توان یک گریه آرامش‌بخش داشت، بدون اینکه ما را ضعیف نشان بدهد یا به عنوان تنها راه‌حل‌مان در موقع مواجهه با مشکلات قلمداد شود؟ ...


ماهیت گریه کردن بزرگسالان چیست؟

گریه کردن، شما را مجبور می‌کند تا از خودتان درباره اتفاقاتی که در درون‌تان می‌افتد، سوالاتی بپرسید. وقتی به طور ناگهانی اشک‌های تان جاری می‌شود، شما درون‌تان را جستجو می‌کنید و به این نتیجه می‌رسید که اگر دارید گریه می‌کنید، به این دلیل است که احساس شکست، ضعف و سرزنش و احساساتی دیگر از این قبیل می‌کنید و البته بهترین کار همین مورد است.

شما با بررسی دقیق درون‌تان علت واقعی اشک‌های تان و وضعیتی که این احساسات را در مغزتان و درون‌تان افزایش می‌دهد، کشف می‌کنید. به طور مثال، مشخص شده است هنگامی که از خاموش شدن ناگهانی کامپیوترتان هنگام کار بدون ذخیره اطلاعات ناراحت و عصبی می‌شوید، این فکر در مغزتان گسترش پیدا می‌کند که شما در مقابل جهان، تنها ایستاده‌اید و احساس ضعف و یاس و ناامیدی می‌کنید!


دلیل گریه شما چیست؟

یک علت دیگر برای گریه کردن این است که شما در جستجوی یک حامی هستید. با گریه کردن نشان می‌دهید چیزی شما را آزار داده است و صدمه دیده‌اید و احتیاج دارید که حمایت بشوید. پس به جای اینکه خودتان را در تنهایی حبس کنید، یک گوش شنوا پیدا کنید و اجازه دهید احساس‌تان بروز داده شود. به جای حبس شدن در تنهایی درباره مشکلات‌تان صحبت کنید. این باعث می‌شود زوایای مختلف مساله برایتان روشن بشود و از این طریق درک و کنار آمدن‌تان راحت‌تر می‌شود.

هنگام گریه کردن خودتان را کنترل کنید

دوست ندارید احساس‌تان را بروز دهید؟ نمی‌خواهید دیگران شاهد گریه‌تان باشند؟ قبل از اینکه به یک استرس شدید برسید که باعث گریستن شما بشود، روی تنفسی عمیق و پیوسته تمرکز کنید و عضله‌هایی را که مورد تنش قرار گرفته‌اند، در حالت استراحت قرار دهید و بعد روی خاطراتی که با فکر کردن به آن‌ها احساس قوی بودن می‌کنید، تمرکز کنید؛ مثل وقتی که در کارتان ترفیع گرفته‌اید و یا از طرف رییس‌تان تشویق شده‌اید و یا در کاری یا مسابقه‌ای به یک موفقیت بزرگ دست پیدا کرده‌اید و در آخر اینکه به خودتان بگویید گریه نخواهید کرد. باید بدانید تلقین‌های شخصی خیلی موثرند. پس به خودتان یادآوری کنید که شما مستقل و قوی هستید و خواهید توانست به خودتان در رهایی از مشکلات و حل آن‌ها کمک کنید.

سخنی خودمانی با شما

بدانید که شما می‌توانید همیشه احساسا‌تتان را در هر زمانی کنترل کرده و در زمانی دیگر آن را بروز دهید، پس در اول هر مانع و مشکلی که شما را ناراحت و عصبانی می‌کند برای خودتان روشن کرده و بررسی کنید و در مرحله بعدی شاید لازم باشد روی یک مبل راحت بنشینید. یک جعبه دستمال کاغذی روبه‌روی تان بگذارید و این در حال حاضر دقیقا همان چیزی است که شما به آن احتیاج دارید: گریه.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.