به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه فرنگی آشنا کنیم. بیشتر بخوانید: غذا‌های سحری در طهران قدیم/ از «آبگوشت آجیل» تا «آب جوجه» و «کوفته دست به گردن» به آشپزخانه مجازی خوش آمدید طرز تهیه مارمالاد کیوی به ۴ روش طرز تهیه مربای موز با مغز پسته و گردو طرز تهیه مربای پوست نارنج خوش عطر و لذیذ طرز تهیه ترشی لیته گوجه؛ یک ترشی جذاب و خوشمزه طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن تزیین فوق العاده زیبا سالاد شیرازی مجلسی + تصاویر مدل‌های تزیین آش رشته فوق العاده زیبا و جدید برای سفره افطار + تصاویر ۴ روش تهیه حلوای زعفرانی مجلسی و خوشمزه + نکات کلیدی طرز تهیه ادویه ایتالیایی معطر و عالی طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه و متفاوت به ۳ روش طرز تهیه پنیر پیتزا کش دار در منزل کوردن‌بلو فرانسوی یک فست فود خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه جوجه کباب استانبولی ترد و خوشمزه + طرز تهیه سوشی برنج غذای جدید و خوشمزه برای افطار + طرز تهیه انتهای پیام/