طرز تهیه مربای موز با مغز پسته، طرز تهیه مارمالاد موز، طرز تهیه مربای موز با گردو و نکاتی برای ماندگاری و نگهداری از مربای موز را در گزارش زیر بخوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مربای موز در دسته مربا‌های بسیار خوشمزه و مقوی جای دارد. این مربا را هم می‌توانید در وعده‌ی صبحانه با نان و خامه و هم می‌توانید به عنوان دسر میل کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه مربای موز و نگهداری آن را آموزش ببینید.

طرز تهیه مربای موز با مغز پسته و گردو

طرز تهیه مربای موز با مغز پسته

مواد لازم
شکر نیم کیلو
موز ۷ عدد
آبلیموی تازه آب ۳ عدد لیموی تازه
زعفران دم کرده در گلاب به میزان دلخواه
خلال پسته به میزان دلخواه
آب حدود ۲ پیمانه

دستور تهیه

شکر و آب را مخلوط کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام آید.
موز‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و آن‌ها را به آب لیمو ترش آغشته کنید (برای خوش رنگ شدن مربا). توجه کنید که برش‌های موز نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشند. موز را با چاقوی غیر فلزی و پلاستیکی برش بزنید تا زود سیاه نشود.
هنگامی که شربت قوام آمد موز‌ها را به آن اضافه کنید و پس از پنج دقیقه حرارت را خاموش کنید. زمانی شربت قوام آمده است که مانند عسل کش دار شود.
زعفران را در گلاب دم کنید و در دقایق پایانی به مربا اضافه کنید، یک هم کوچک بزنید و شعله را خاموش کنید. هم زدن مربا باید بسیار آرام باشد تا موز‌ها له نشوند.
کمی که از حرارت افتاد خلال پسته را به آن اضافه کنید. مقدار خلال پسته به ذائقه‌ی خودتان بستگی دارد.
مربا را در ظرف تمیز و خشک بریزید و پس از اینکه کاملا خنک شد آن را ابتدا چند روز بدون در یخچال نگهداری کنید و سپس در ظرف را بگذارید.

با تهیه این مربای خوشمزه از خواص پسته و موز نیز بهره‌مند شوید.
نوش جان ...

۲. طرز تهیه مارمالاد موز

مواد لازم
موز ۵ عدد
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند و شربت قوام آید. (وقتی شربت قوام آمده است که مانند عسل غلیظ و کش دار شود.)
سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید.
موز را پوست بگیرید و آن را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. برای مارمالاد، موز را نازک برش بزنید تا در حین پخت له شود. موز را با چاقوی غیر فلزی و پلاستیکی برش بزنید تا زود سیاه نشود.
اکنون موز‌ها را به شربت قوام آمده اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
پودر ژلاتین را در کمی آب سرد بریزید و به روش بن ماری آن را حل کنید تا شفاف شود و سپس به مارمالاد اضافه کنید.
مواد را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.
سپس آن را در ظرف شیشه‌ای کاملا خشک و تمیز بریزید.
ظرف را ابتدا چند روز بدون درب در بخچال بگذارید و سپس در ظرف را بگذارید.
مارمالاد موز را در وعده‌ی صبحانه با خامه یا کره میل کنید ... نوش جان ...

۳. طرز تهیه مربای موز با گردو

مواد لازم
موز ۱ کیلوگرم
شکر ۷۵۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
دارچین نصف قاشق چای خوری
گردو خرد شده به مقدار لازم
آب ۲ لیوان

دستور تهیه

پوست موز را بگیرید و موز‌ها را حلقه حلقه خرد کنید و آب لیمو ترش را روی آن‌ها بریزید.
لیمو ترش را بشویید، آب آن را بگیرید و پوست آن را رنده کنید، سپس پنج دقیقه در آب جوش بریزید تا بجوشد.
آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند و یک شربت غلیظ درست شود.
سپس موز‌های حلقه شده را به آن اضافه کنید تا چند قل بخورد.
در دقایق پایانی پوست لیمو ترش رنده شده را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
سپس گردو‌های خرد شده و دارچین را اضافه کنید و یک هم آرام و کوچک بزنید تا گردو با مربا مخلوط شود.
صبر کنید تا مربا خنک شود سپس آن را در ظروف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان...

نکته آخر؛ ماندگاری مربای موز

مربا موز مانند دیگر مربا‌ها نیست که ماندگاری بالایی داشته باشد. پس بهتر است که آن را به مقدار کم درست کنید که خراب نشود و بیشتر از یک هفته در یخچال نماند. یا می‌توانید مربا را در فریزر نگهدارید. برای نگهداری بهتر مربا، آن‌ها را در ظروف شیشه‌ای کوچک بریزید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.