به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان در ماه مبارک رمضان، پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا، افزایش نظارت بر مراکز تهیه و عرضه موادغذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس، به همت کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول و همراهی ریاست اداره تعزیرات حکومتی شهرستان، بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی سطح شهر سرابله انجام گرفت.
یاسین زرگوش کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول گفت: در بازرسیهای های به عمل آمده، ضمن ارائه آموزشهای مربوطه، اخطاریههای لازم جهت رفع نواقص و مشکلات بهداشتی به متصدیان ابلاغ و در همین راستا یک مکان عرضه مواد غذایی پلمب گردید.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول با اشاره به اجرای قانون اصلاح ماده ۱۳ مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی اظهار کرد: تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط، بر موضوع ارتقای وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، رعایت بهداشت فردی، وسایل و ابزار کار و بهداشت مواد غذایی متمرکز است.
زرگوش ضمن اطمینان خاطر به همشهریان اضافه کرد: بازرسین این حوزه برای حفظ و ارتقای سلامت مردم، شبانه روز با انجام بازرسیهای متعدد از واحدهای صنفی، اقدامات قانونی لازم را نسبت به متخلفان انجام میدهند.
او از همشهریان شریف شهرستان چرداول درخواست کرد تا در امر ارتقای سلامت جامعه و اجتماعی شدن سلامت سهیم شده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه تلفنی ۱۹۰ و یا شماره تلفن ۰۸۴۳۴۲۲۲۳۵۷ واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول اطلاع دهند.
انتهای پیام/ د