به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس لیمو ترش یکی از سسهای مخصوص کشور فرانسه است. این سس ملس و خوش طعم را میتوان در کنار سالادها و سبزیجات نوش جان کرد. با کمی خلاقیت و در دست داشتن این دستور میتوانید این سس خوشمزه را در زمانی کوتاه با موادی قابل دسترس تهیه کنید.
اگر بخواهید طعم متفاوتی به سس بدهید، میتوانید از سبزیجات معطر به ویژه نعناع، سیر رنده شده، عصاره موسیر، خردل و .. در تهیه این سس استفاده کنید. مقدار این افزودنیها به سس، کاملا مطابق با ذائقه شما است و هر زمانی که بخواهید میتوانید مقدار آنها را کم یا زیاد کنید. اگر ترجیح میدهید سس را همراه با خردل سرو کنید، باید از خردلهای تازه و با کیفیت استفاده کنید تا سس تازگی خود را حفظ کرده و طعمی بی نظیر داشته باشد.
سس لیمو ترش معمولا بخاطر طعم لیمو کمی ترش یا ملس است؛ در صورتی که تمایل داشته باشید سس طعمی شیرینتر داشته باشد میتوانید از مقدار کمی شکر استفاده کنید.
لیمو یکی از میوههای اسیدی و پرخاصیت است که دارای ویتامین، آهن و فسفر است که در مناطق گرم رشد میکند. این میوه در اواخر پاییز و فصل زمستان رشد کاملی دارد و یکی از میوههایی است که بیشترین میزان تولید جهانی را به خود اختصاص داده است.
از میوه لیمو که دارای ارزشی بی نظیر است میتوان به شیوههای مختلف همچون استفاده در چاشنیها و سسهای غذایی، شربتها و…؛ و نیز به صورت دم کرده در انواع نوشیدنی و چای بهرهمند شد. لیمو در واقع یکی از مواردی ست که هضم غذا را راحت میکند و در واقع اشتها آور است.
مواد لازم
لیموترش: ۳ عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
کره: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
برگ ریحان خرد شده: نصف پیمانه (چاپ شده)
آب لیمو ترش: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مراحل پخت
۱. پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
۲. به مقدار لازم به آن شکر افزوده داخل غذاساز بریزید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
۳. حال کره را بیفزایید و با مواد مخلوط کنید.
۴. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و با دور تند هم بزنید.
۵. آب لیموترش و نمک را بیفزایید و مخلوط کنید.
۶. همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و آن را داخل کاسه آب در حال جوش قرار دهید. (روش بن ماری)
۷. آنقدر مواد را هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند.
۸. وقتی کاملا مخلوط و غلیظ شدند، ظرف را از روی گاز برداشته و بگذارید سس خنک شود.
۹. بعد از این که خنک شد، ریحانهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا برگ ریحانهای خرد شده با سس مخلوط شوند.
۱۰. سس شما آماده سرو است، ولی اگر دوست داشتید میتوانید آن را به مدت یک ساعت در یخچال خنک کنید و سپس مورد استفاده قرار دهید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/