به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سیانبیسی، فادلاچایپ سخنگوی سازمان جهانی بهداشت روز سهشنبه، ۲۱ آوریل در نشست خبری دفتر سازمان ملل در ژنو اظهار کرد: از نظر سازمان جهانی بهداشت و با توجه به شواهد کنونی، منشاء ویروس کرونا در حیوان است و ویروس دستکاری شده یا ساخته شده در آزمایشگاه یا جای دیگری نیست.
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت با اشاره به این موضوع که هنوز مشخص نیست این ویروس چگونه توانسته است بر انسان تاثیر بگذارد، گفت: مطمئنا یک حیوان به عنوان میزبان و واسطه نقش داشته است.
فادلا چایپ افزود: مخزن زیست محیطی ویروس کرونا به احتمال زیاد در خفاش است، اما اینکه این ویروس چطور از خفاش به انسان منتقل شده، باید مورد بررسی قرار گرفته و کشف شود.
آژانس بهداشت ملل متحد چند روز پس از سخن رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه آمریکا در تلاش است تا مشخص کند منشأ این ویروس از آزمایشگاه ووهان بوده است یا خیر، اظهار نظر کرد.
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا هفته گذشته، به NBC News گفت: انجمن اطلاعاتی کشور در حال بررسی این مسئله بود که آیا ویروس کرونا به طور تصادفی از یک آزمایشگاه در چین که در حال مطالعه و تحقیق بر روی این ویروس بود، منشأ گرفته است یا خیر، آزمایشگاه مورد نظر این اتهام را رد کرده و آن را تئوری توطئه نامیده است.
براساس دادههای جمع آوری شده توسط دانشگاه جان هاپکینز، در حال حاضر ویروس کرونا تقریبا ۲.۵ میلیون نفر را آلوده کرده و باعث مرگ بیش از ۱۷۰ هزار نفر در سراسر جهان شده است.
سازمان جهانی بهداشت درباره منشأ ویروس کرونا، گفته بود؛ باتوجه به شواهد موجود ویروس کرونا در اواخر سال ۲۰۱۹ از خفاشهای چین سرچشمه گرفته است.
لازم ذکر است سازمان جهانی بهداشت و ترامپ سقوط چشمگیری در دوره همهگیری داشتهاند، همچنین ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که بودجه کشور را برای سازمان جهانی بهداشت قطع میکند.
همچنین رئیس جمهور آمریکا این سازمان را متهم به "چین محوری" کرد و گفت که در واکنش به اپیدمی جاری واقعا بد عمل کرده است.
ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که آمریکا در تلاش است تا ثابت کند منشأ ویروس کرونا از آزمایشگاه ووهان چین است.
براساس گزارش رویترز؛ سازمان جهانی بهداشت در روز سه شنبه اعلام کرده بود که این سازمان هنوز هم در حال ارزیابی تأثیر بودجه مسدود شده توسط ایالات متحده است و برای شکستن هرگونه شکاف با شرکای خود همکاری خواهد کرد.
بنابر گزارش یورونیوز، بیشترین شمار مبتلایان همچنین مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا (با بیش از ۷۹۲ هزار مبتلا و بیش از ۴۲ هزار قربانی) گزارش شده است.
بیشتر بخوانید:
پیدا و پنهان کووید-۱۹/ دستکاری ژنتیکی ویروس کرونا صحت دارد؟
پوست ۲ پزشک مبتلا به کرونا سیاه شد!
توصیه های بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا در خانه سالمندان
ویروس کرونا؛ چگونه با داغدیدگان همدردی کنیم؟
آیا سرماخوردگیهای پی در پی نشانه ابتلا به کرونا است؟
انتهای پیام/