در گزارش زیر طرز تهیه گالانین را آموزش میدهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بخش آشپزی امروز طرز تهیه گالانین را آموزش میدهیم.

مواد لازم

– مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم

– پیاز متوسط ۱ عدد

– فلفل قرمز و سبز از هر کدام ۱ عدد

– خلال پسته و خلال بادام از هر کدام ۵۰ گرم

– روغن مایع ۳/۱ استکان

– کاغذ سربی ۲ متر

– نمک، فلفل، ادویه به مقدار لازم

– تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه

گوشت مرغ بدون پوست را باید قبلا چرخ کنید و بگذارید در جا یخی خوب سفت شود، اما یخ نزند بعدا از یخچال خارج کرده پیاز و فلفل قرمز و سبز را با خلال پسته و بادام با زرده تخم مرغ مخلوط می‌کنیم تا خوب چسب پیدا کند بعد کاغذ آلمینیوم را باز کرده و در دو ورق کمی روغن آغشته کرده و گوشت را در وسط آن قرار می‌دهیم و رول درست می‌کنیم مثل کالباس سفت شود و آب را در ظرفی می‌ریزیم تا بجوشد و میتوانید کمی هویج و جعفری و لیمو ترش و نمک و فلفل سبز به آب اضافه کنید تا بجوشد و رول مرغ را در داخل آبجوش گذاشته تا به اندازه ۴۵ دقیقه بجوشد و بعد از پختن در آب باید بگذارید خوب سرد شود تا بتوانید ببرید.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.