به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بخش آشپزی امروز طرز تهیه کباب ایسلیم را آموزش میدهیم.
مواد لازم
– گوشت گوساله ۳۰۰ گرم
– بادمجان ۵۰۰ گرم
– پیاز ۱ عدد بزرگ
– گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
– رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
– فلفل سبز کبابی ۵-۶ عدد
– مارگارین ۲ قاشق غذاخوری
– روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) ۱ لیوان
– آب ۲ لیوان
– نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
– خلال دندان ۱۰ عدد
طرز تهیه
مارگارین را کمی داغ کنید، گوشتها را که از قبل به اندازهای یک سانتی بریده اید داخل روغن سرخ کنید. گوشت را بردارید. پیاز ساطوری شده را تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه، نمک فلفل و زرد چوبه بریزید، چند دقیقه دیگر خوب هم بزنید. آب را اضافه کنید. بگذارید گوشت خوب مغز پخت شود.
بادمجانها را راه راه پوست کنید. هر کدام را به درازی به سه یا چهار قسمت تقسیم کنید، ۱۵ دقیقه داخل آب نمک بگذارید تا تلخی آنها از بین برود، بعد خشکشان کنید.
داخل روغن مایع هر دو طرف آنها را سرخ کنید. دو تکه بادمجان را به صورت صلیب روی هم گذاشته در وسط آن ۲-۳ تکه گوشت بچینید و گوشههای بادمجانها را یکی یکی روی گوشت جمع کنید.
گوجه فرنگیها را حلقه حلقه و فلفلها را نیز از وسط دو تکه ببرید. روی بادمجان و گوشت یک حلقه گوجه بعد فلفل را با کمک خلال دندان ثابت کنید. آنها را داخل یک سینی بچینید.
آب گوشت را اضافه کنید، داخل فر در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱۵ دقیقه طبخ بدهید. اگر میخواهید بادمجانها کمتر روغن بکشند قبل از این که سرخشان کنید، داخل ماست و آب (۲ قاشق غذاخوری ماست و ۴/۱ لیوان آ ب) بغلتانید.
منبع: تالاب
انتهای پیام/