سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش درباره زمان رفع مشکلات شبکه شاد و چگونگی راه اندازی نسخه ویندوز توضیح داد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حدود دو ماهی از از تعطیلی مدارس و شروع فعالیت آموزش‌های مجازی می‌گذرد؛ آموزش‌هایی که حالا قرار است در شبکه دانش آموزی ویژه به نام شاد ادامه پیدا کنند هرچند که این شبکه تازه متولد شده چالش‌های بسیاری را برای کاربران از دانش آموز گرفته تا مدیر مدرسه به دنبال داشته است علاوه بر این موضوع دسترسی به زیرساخت‌های لازم از قبیل گوشی هوشمند و اینترنت با سرعت مناسب هم روی دیگر این ماجراست که جای خالی خدمات‌دهی برای آن حس می‌شود.

مهدی شرفی سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش در باره برخی مشکلات شبکه شاد از قبیل سرعت پایین رد و بدل شدن اطلاعات به خبرنگار حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: سیستمی که برای شبکه شاد در نظر گرفتیم یک پیام رسان است که هر روز سعی داریم آن را بهینه سازی کرد و زیر ساخت‌های آن را تقویت کنیم.

او ادامه داد: گزارش‌هایی از کندی انتقال پیام در این شبکه به ما رسیده است بنابراین سعی می‌کنیم زیرساخت‌های آن را بهبود دهیم هر چند که طی ۱۰-۱۲ روز اخیر که از افتتاح این شبکه می‌گذرد هر روز بازخورد‌ها را جمع آوری، شناسایی و برای حل آن اقدام کردیم.

شرفی درباره مشکل کاربران دارای نسخه IOS گفت: با توجه به وجود تحریم‌ها برای این سیستم عامل، نسخه تحت وب را برای  کاربران آن در نظر گرفته ایم چرا که هر لحظه ممکن است اپلیکیشن طراحی شده برای این نسخه تحریم و از دسترس خارج شود.

راه اندازی نسخه ویندوز شبکه شاد/ اما و اگر‌های برگزاری امتحانات مجازی

نسخه تحت وب تمام امکانات اپلیکیشن را داراست

سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نسخه تحت وب تمام امکانات اپلیکیشن را داراست، تصریح کرد: البته در نظر داریم تا نسخه ویندوز این شبکه را هم راه اندازی کنیم که از این طریق بتوانیم تا حد قابل توجهی از مشکلات موجود را برطرف کنیم.

او درباره زمان راه‌اندازی نسخه‌های ویندوز شبکه شاد اظهار کرد: به دنبال آن هستیم تا اپلیکیشنی کامل را در دسترس عموم قرار دهیم بنابراین راهکار‌های زیادی را بررسی کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که یک اپلیکیشن کاملا مستقل را تعبیه کنیم و در شرایط فعلی هم نسخه بهینه را برای دسترسی عموم ارتقا می‌دهیم.

سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تیم فنی و پشتیبانی شبکه به طور شبانه‌روزی برای بهبود کیفیت شبکه در حال فعالیت هستند، گفت: با توجه به اینکه فرایند آموزش تعطیل نمی‌شود بنابراین معلم مدیر و دانش آموز باید در این شبکه کار خود را دنبال کنند و آموزش و پرورش مکلف است تا نظارت‌های لازم را بر عملکرد کاربران داشته باشد.

راه اندازی نسخه ویندوز شبکه شاد/ اما و اگر‌های برگزاری امتحانات مجازی

پاسخ به انتقادات مبنی بر اجبار معلم برای ورود به شاد

شرفی در پاسخ به برخی انتقادات مبنی و اجبار و معلمان برای آموزش در اپلیکیشنی خاص بیان کرد: در شبکه شاد فضای آموزشی را از مدرسه به یک اپلیکیشن منتقل کردیم و معلمان هم باید در این فضا  روند تعلیم و تربیت خود را ادامه دهند.

او افزود: همچنان معتقدیم که هیچ برنامه‌ای جای کلاس درس واقعی را نمی‌گیرد، اما در شرایط فعلی ناگزیر به برگزاری چنین کلاس‌هایی هستیم علاوه بر آن مرکز تماسی برای خانواده‌ها در نظر گرفته شده است تا مشکلات خود در راه اندازی این شبکه را مطرح کنند امیدواریم از طریق این روش بتوانیم سال تحصیلی جاری را طبق روال پیش برده و به اتمام برسانیم.

سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش‌ها باید به گونه‌ای باشد که مدیر و مسئولان بالادستی بتوانند بر روند آموزش معلمان نظارت داشته باشند بنابراین نیازمند فضای اختصاصی برای این موضوع هستیم و شبکه شد با این هدف راه اندازی شد.

راه اندازی نسخه ویندوز شبکه شاد/ اما و اگر‌های برگزاری امتحانات مجازی

برای برگزاری امتحانات تابع تصمیم شورای عالی آموزش و پرورش هستیم

او درباره آمادگی شبکه شاد برای برگزاری آزمون‌های غیر حضوری اظهار کرد: درباره چگونگی برگزاری امتحانات مرکز سنجش و شورای عالی آموزش و پرورش تصمیم گیری می‌کند و با توجه به اینکه شبکه شاد یک پلتفرم است بنابراین می‌توانیم ابزار‌های کمک آموزشی و ظرفیت‌های لازم برای آموزش دانش آموزان از جمله برگزاری امتحانات را روی آن لحاظ کنیم، اما فعلاً باید منتظر نظر دستگاه‌های ذیربط در این مورد باشیم.

شرفی درباره افزایش سرعت این پیام رسان و امکان برابری سرعت با پیام رسان‌های خارجی مشابه گفت: یک تیم فنی روی این موضوع کار می‌کنند و آقای وزیر هم به شدت روی آن تاکید دارد بنابراین سعی می‌کنیم تا هرچه زودتر سرعت این پیام رسان افزایش پیدا کند.

او درباره نوع مدرسه و استفاده از شبکه شاد گفت: شبکه شاد  برای تمامی دانش آموزان راه اندازی شده است و نوع مدرسه اعم از دولتی و غیردولتی در این موضوع دخالت ندارد یعنی همه دانش آموزان را یکسان دیدیم و همانطور که در مدارس دولتی آموزش از طریق شاد برقرار است در مدارس غیر دولتی هم باید چنین شرایطی وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹
سلام .ببخشید سرعت اینترنت در شاد را بیشتر کنید .چون سرعت اینترنت در شاد کند است .همچنین امکان تقلب در امتحانات مجازی یا آنلاین وجود دارد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۲ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام.وقتی مدیرانی که تخصص ندارند را در هنرستان های تهران می گذارند،نتیجه اش این می شود که این مدیران به هر بهانه ای می خواهند امتحانات را عقب بیندازند و همین کلاسهای نصفه و نیمه هم برگزار نشود تا موج دوم کرونا و...
Iran (Islamic Republic of)
نوریان
۰۴:۴۲ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
با سلام....واقعا برای مت و چند تا از دوستان سرعت پایین است....الان یک امتحان آزمایشی صوتی از بچها گرفته شد...نه صدای معلم زود لود میشد و نه میتوانستیم صدای دانش آموز را سریع بفرستیم ...البته بعضی هم هیچ مشکلی نداشتند
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۳:۵۷ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
نسخه تحت وب اجازه صوت فرستادن نداره گزینه اضافه کردن دانش آموزان به گروه رو نداره روی هر مرورگری قابل اجرا نیست و بسیار بدون فایدست واقعا یعنی نتونستن یه نرم افزار مخصوص ویندوز بسازند؟
Turkey
یلدابخشی زاده
۱۲:۲۳ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
استان اردبیل شهرستان پارس آباد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۲ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام.درهنرستان پروین اعتصامی منطقه17شهرتهران،مدیرمدرسه در تکمیل و تایید معلمین و دانش آموزان در سناد تاخیر می کندواین باعث شده است که بعضی از دانش آموزان نتوانند در گروههای خود در سامانه شاد اضافه شوندواز کلاسهای درس عقب ماندند.چون درسها اغلب به صورت عملی است باید کارعملی به موقع برای معلمین فرستاده شود، این سهل انگاری مدیر موجب صدمات زیادی به دانش آموزان شده است.حتی معلمین اجازه اضافه کردن دانش آموزان به گروهها را ندارند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۵ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
برنامه ی شاد هیچ نظمی توش وجود نداره که اینقدر پای سیستم یا گوشی بنشینی که چشات از کاسه دربیاد. به قول معروف هرکسی تو شاد ساز خودشو میزنه و اصلا به فکر دانش اموزان نیستند
Iran (Islamic Republic of)
یوسف
۱۹:۳۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۷ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
یعنی ما انقدر هرروز در مدارس و دانشگاهها در حال رشد و ترقی بوده ایم که تنها عقب ماندگیمان شده بازگشایی مدارس و دانشگاه ها یا سرهم بندی آموزش با کمک سیستم های دوروزه مجازی!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۴ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
آیابرای دانش آموزانی که گوشی هوشمند و اینترنت ندارندمثلا مناطق روستایی و استانهای فقیر چاره ای اندیشیده اید.
Iran (Islamic Republic of)
حسام فرهنگی قوچانی
۱۳:۴۷ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
به عنوان کسی که هنوز معلم ابتدای خود را می بیند احترام میگذارم کلمه باید در خور شان معلم نیست گزینه های بیشتری هست که برای این گروه از عاشقان تعلیم و تربیت بکار برد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
نسخه وب امکان ارسال صوت نداره

کاش قبل از اجبار به حضور تمام جوانب رو می سنجیدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
باسلام
نسخه تحت وب شاد تو Google Chrome مشکل اتصال به سرور میده جهت اطلاع دانشمندان آیتی تو اموزش پروش اول چک کنید بعدا راه اندازی کنید با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۹ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام برنامه ی تحت وب معلم و مدیر نمی تونه وارد بشه و برای معلمان و مدیرانی که گوشی آیفون دارند عملا امکان ورود وجود نداره
Iran (Islamic Republic of)
م ح
۰۹:۴۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
هزینه خریدیک کامپیوترهمدرپیش روی داریم البته بعدازخریدگوشی آنچنانی بعدش هم نوبت وسایل دیگه است؟؟!