در گزارش زیر طرز تهیه خوراک سبزیجات مدیترانه‎‌ای را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خوراک سبزیجاتی متعلق به نواحی اطراف مدیترانه، خوارکی خوشمزه و مغذی و مناسب گیاهخواران است. شما با چند تغییر ساده در ترکیب سبزیجات می ‎توانید این غذا را به انواع غذا‌های متنوع مدیترانه‎ای تبدیل کنید.

برای راحتی کار می‌توانید مقداری زیادی از این غذا را درست نموده و آن را فریز کرده و در زمان‎های مختلف استفاده کنید.

مواد لازم:

گوجه‎فرنگی -۴۰۰ گرم
زیتون سیاه - ۵ عدد
پیاز -۲ عدد
هویج -۲ عدد
کرفس - ۲ ساقه
فلفل دلمه‎ای قرمز –یک عدد
فلفل دلمه‎ای سبز – یک عدد
سیر -۴ حبه
سرکه سفید -یک پیمانه
روغن زیتون بکر - ۶ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپ‌خوری
جعفری خرد شده – یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه- یک قاشق چای‌خوری
نمک –یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

تابه‌ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و چهار قاشق از روغن زیتون را داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس کرفس، هویج و پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
در فاصله سرخ شدن پیاز و سبزیجات دیگر، فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز را از سمت پوست روی سینی گریل قرار دهید و گریل کنید تا بتوانید پوست آن را بگیرید.
بعد فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد و با سیر به پیاز و کرفس سرخ شده اضافه کنید و پنج دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
گوجه فرنگی‌ها را فیله‌ای کنید و به همراه رب گوجه فرنگی، سرکه، نمک و فلفل سیاه تازه به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرف را ببندید تا همه مواد با هم یک ربع به آرامی بپزند.
زیتون‌ها را برش بزنید و با روغن زیتون و جعفری خرد شده با هم مخلوط و در کنار غذای آماده شده سرو کنید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.