به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین قربانی نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت در گیلان، آمارهای اعلام شده چند روز اخیر وزارت بهداشت و درمان و کاهش محسوس شمار فوت شدگان ویروس کرونا در سطح کشور را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: صفهای طولانی خرید سیم کارت جهت دریافت تسهیلات معیشتی زمینهساز شیوع مجدد ویروس کرونا است.
نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت در گیلان روند کاهشی و نزولی ورود مبتلایان به کرونا به بیمارستانهای استان را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: هماینک بخش زیادی از ظرفیت بیمارستانها و مراکز درمانی گیلان که در هفتههای گذشته به درمان بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داشت، خالی شده و آماده پذیرش بیماران عادی است.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر علاوه بر مراکز درمانی خصوصی گیلان تعدادی از بیمارستانهای دولتی استان نیز دیگر پذیرش بیمار مبتلا به کرونا ندارند تصریح کرد: شرایط فعلی بیمارستانهای گیلان در مقایسه با هفتههای گذشته تغییر محسوسی یافته و از شدت بحران خارج شده است.
قربانی اجرای درست طرح فاصلهگذاری هوشمند را لازم و ضروری خواند و با تأکید بر اینکه مجموع آمار مبتلایان و فوتیها در استان گیلان رشد محسوسی نداشته است خاطرنشان کرد: افزایش ترددها در سطح شهرها به ویژه مرکز استان گیلان نگرانیهای زیادی را برای ما به وجود آورده است و از تبعات سخت آن بیم داریم.
نماینده مردم آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی شروع فاز جدیدی از شیوع کرونا در جامعه با توجه به ناشناخته بودن و عدم اطلاع از واکنشهای بعدی این ویروس را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: تعامل و همکاری مردم باید شکل جدیتری به خود بگیرد، زیرا هرگونه سهلانگاری و عادی شدن شرایط فعلی به شدت به ضرر جامعه است.
کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت و درمان دیروز آخرین آمارها از شیوع ویروس کرونا در کشور را مطرح کرد و با بیان اینکه طبق یافتههای قطعی آزمایشگاهی، هزار و ۳۴۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند تعداد کل بیماران مبتلا شده به این بیماری را ۸۲ هزار و ۲۱۱ نفر اعلام کرد.
او از بهبود یافتن ۵۷ هزار و ۲۳ نفر از بیماران مبتلا به این بیماری و ترخیص آنان خبر داد؛ علاوه بر اینها بر اساس آمارهای وزارت بهداشت در طول ساعات گذشته ۸۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند به طوریکه شمار جانباختگان این بیماری در کشور تا دیروز مجموعاً به ۵ هزار و ۱۱۸ نفر رسید.
طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت و درمان ۳ هزار و ۴۵۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۳۴۱ هزار و ۶۶۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ نیز در سراسر کشور انجام شده است.
منبع تسنیم
انتهای پیام/پ