سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: امکان گذراندن دوران نقاهت بیماران بهبود یافته کرونایی در بیمارستانها فراهم شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بیمارستان‌های مرجع کرونا در اصفهان در چند روز اخیر به‌دلیل کاهش تراکم بیماران و افزایش ترخیص، ظرفیت خالی پیدا کردند و بدین ترتیب امکان ارجاع بیماران بهبود یافته از این بیماری برای گذراندن دوران نقاهت در خود بیمارستان‌ها فراهم شد.

او با بیان اینکه با رعایت دستور‌های بهداشتی و تلاش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کادر درمان، جلوی تراکم شدید بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان گرفته شد، اظهارداشت: همین امر باعث شد تا زمینه دریافت خدمات دوران نقاهت داخل همین مراکز ایجاد شود.

نجیمی با اشاره به اینکه نقاهتگاه‌ها برای زمانی استفاده می‌شوند که امکان نگهداری بیماران در بیمارستان‌ها به دلیل تراکم زیاد وجود ندارد، خاطرنشان کرد: با وجود آماده‌سازی چند مکان در استان اصفهان برای راه‌اندازی نقاهتگاه، فقط نقاهتگاه باغ ابریشم در شهرستان فلاورجان در غرب اصفهان فعال شد.

نجیمی با اشاره به اینکه راه اندازی و فعالیت مراکز نقاهتگاه مانند باغ ابریشم اصفهان، هزینه‌بر بود، تصریح کرد: ارائه خدمات مراقبتی به بیماران بهبود یافته برای گذراندن دوران نقاهت در داخل بیمارستان‌ها، هزینه کمتری برای دانشگاه علوم پزشکی دارد.

او با اشاره به اینکه در فروردین امسال ۲۰۶ بهبودیافته از کرونا در مرکز نقاهتگاه باغ ابریشم در غرب اصفهان پذیرش و مراقبت شدند، تاکید کرد: در زمان حاضر بهبودیافته‌ای در این مرکز اقامت ندارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تعداد بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا با علائم حاد تنفسی بستری شده در بیمارستان‌های استان (به جز کاشان و آران و بیدگل) در زمان حاضر را ۸۲۵ نفر اعلام کرد.

مرکز نگهداری بهبودیافتگان بیماری کرونا در باغ ابریشم در غرب اصفهان حدود ۸۰۰ تخت ظرفیت داشت.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علي
۱۰:۱۳ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
کاش تیتر بهتری میزدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۴ ۳۰ فروردين ۱۳۹۹
بیرون نرید رفت وآمد نکنید شده کاسبی و اداره هم شده هرروز نرید تا تردد کم بشه وریشه این مریضی خشک بشه