به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه فرانسوی Herbs de Provence ترکیبی از گیاهان معطر دارویی مختص منطقه پروانس فرانسه است که در دهه ۱۹۷۰ ترکیبی آسیاب شده از آن به صورت انبوه تولید و تحت این نام به فروش رسید. این ترکیب عموما از مرزه، رازیانه، آویشن و اسطوخدوس و یکسری گیاهان دیگر تشکیل شده است.
مواد لازم
رزماری ۴ واحد
آویشن ۳ واحد
مرزه ۲ واحد
ریحان ۱ واحد
اسطوخدوس ۱ واحد
رازیانه ۱ واحد
برگ بو ۱/۲ واحد
مرزنجوش ۱ واحد
طرز تهیه
تمام سبزیجات خشک را با نسبت مشخص در آسیاب مخلوط میکنیم.
سایر نکات
این ادویه همانطور که برای طعمدار کردن غذاهای گریلشده مانند گوشت و ماهی استفاده میشود خوراکها را نیز خوشطعم میکند
این ترکیب را میتوانید قبل از پخت و یا در زمان پخت به غذا اضافه کنید. این ادویه را میتوانید کمی با روغن تفت دهیه و برای طعمدار کردن غذا استفاده کنید.
منبع: سرآشپز پاییون
انتهای پیام/