در این مطلب دستورالعمل تهیه ادویه عربی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه ادویه عربیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه عربی بسیار خوش عطر و برای انواع پلو‌ها، خورش‌ها، ماکارونی، وانواع گوشت قرمز، گوشت مرغ ، ماهی، میگو و... کاربرد دارد.  در ادامه قصد داریم شما را با روش تهیه این ادویه آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
بادیان ستاره‌ای ۱/۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذا خوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق غذا خوری
پونه کوهی ۱/۲ قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری
گل محمدی ۱/۲ قاشق غذا خوری
گل ختمی ۱/۲ قاشق غذا خوری
هل ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری
جوز هندی کوچک ۱ عدد
رازیانه ۱ قاشق غذا خوری
میخک ۱/۲ قاشق غذا خوری
گلرنگ ۱ قاشق غذا خوری
خسرودار ۱ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
سیاه دانه ۱/۲ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه، سفیدو قرمز (مخلوط باهم) ۱/۳ قاشق چای خوری
برگ بو ۱/۲ قاشق غذا خوری
سمبا ۱ قاشق چای خوری
لیمو عمانی زرد و سیاه بدون هسته (مخلوط باهم) ۱/۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

تمام مواد ادویه سعی بکنین نکوبیده از عطاری تهیه بکنین، سپس داخل هاون دستی بکوبین وبعد داخل آسیاب برقی به پودر تبدیل کنین.

فقط توجه بکنین عزیزان مواد به اندازه ذکر شده استفاده بکنین، واگر دوست داشتین به میزان بیشتر تهیه بکنین، باز اندازه کم وزیاد مطابق دستور استفاده بکنین.

چون بعضی از مواد اگر زیاد استفاده بشه باعث تلخی ادویه میشه، هنگام مصرف در غذاهاتون اگر این ادویه استفاده کردین دیگه لازم نیست باز هل، یا فلفل جدا بزنین به غذا. چون این ادویه همه مواد داخلشه، وبه میزان کم استفاده بکنین در غذاتون.
۴
میتونین ادویه که درست کردین حدود پنج دقیقه روی حرارت بسیار کم شعله گاز حرارت بدین، ولی من هیچ وقت ادویه روی حرارت نمیذارم، چون لازم نیست، وادویه موقعی که داخل غذا استفاده کردین خودش حرارت میگیره،
۵
خیلی از دوستان حرارت میدن حتی دستورش گذاشتن، ولی من این روش ادویه همیشه درست میکنم واصلا حرارت نمیدم، چون طعمش تغییر میکنه.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.