جانشین فرماندهی انتظامی فارس از کشف ۱۶۶ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق به ارزش ۷ میلیارد ریال در بازرسی از ۴ مزرعه در شیراز خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ یوسف ملک‌زاده جانشین فرماندهی انتظامی فارس گفت: به منظور اجرای طرح برخورد با قاچاق دستگاه تولید ارز دیجیتال، ماموران پلیس آگاهی استان از وجود تعداد زیادی این دستگاه‌ها در ۴ مزرعه در یکی از محله‌های شیراز مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

او با بیان اینکه ماموران پلیس آگاهی استان فارس در یک عملیات ضربتی موفق شدند در بازرسی از آن مزرعه‌ها، تعداد ۱۶۶ دستگاه استخراج ارز دیجیتال کشف کنند، افزود: در این خصوص ۲ نفر دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان فارس با اشاره به اینکه برابر نظر کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف شده، ۷ میلیارد ریال برآورد شده است، از شهروندان خواست برای کمک به اقتصاد جامعه، در صورت اطلاع از اینگونه موارد، موضوع را سریعا از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.