یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس، از سامانه «باهم» در زمینه نیازسنجی و تامین کالا برای مراکز درمانی و حمایتی رونمایی کرد.

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  سید جواد حسینی رئیس هیئت مدیره یک شرکت مستقر در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس، اظهار کرد: سامانه «باهم» یک سامانه نیاز سنجی و تامین کالا است که پیش از این طراحی شده بود و در زمان شیوع کرونا برای کمک‌رسانی سریع و شفاف به مراکز درمانی و حمایتی راه‌اندازی شده است. این پلتفرم که بر متعلق به شرکت ما که در پارک فناوری پردیس ساخته شده است، به منظور ایجاد ارتباط موثر میان مراکز درمانی و حمایتی با مراکز و اشخاص تامین کننده کالا و همچنین خیرینی که علاقه‌مند به مشارکت مالی در تامین کالا‌های مورد نیاز مراکز حمایتی و درمانی هستند، ایجاد شده است.

او در مورد فرآیند فعالیت این سامانه گفت: این سامانه از سه قسمت اصلی تشکیل شده است. یک؛ مراکز درمانی و حمایتی که دریافت کننده اقلام پزشکی و سایر نیاز مندی‌ها هستند. دو؛ شرکت‌ها و اشخاص تولیدکننده و تامین کننده اقلام مورد نیاز مراکز دسته اول و سه؛ خیرین و اهدا کنندگان که علاقه‌مند به مشارکت در تامین این اقلام هستند.

حسینی بیان کرد: در مرحله اول، تولید کنندگان و تامین کنندگان، کالا‌های قابل عرضه خود را روی ویترین اختصاصی خود با تمام مشخصات مربوطه قرار می‌دهند. سپس مراکز نیازمند کالا‌های مورد نیاز خود را از ویترین تامین کنندگان و تولید کنندگان انتخاب می‌کنند. لیست نیازمندی‌ها به همراه اطلاعات مرکز متقاضی در اختیار خیرین قرار می‌گیرد. در مرحله بعد داوطلبان و اشخاص نیکوکار از این لیست اقلامی را که علاقه‌مند هستند انتخاب و مبلغش رو پرداخت می‌کنند. اجناس توسط پیک تحویل مرکز متقاضی شده و رسید رسمی دریافت می‌شود. سپس رسید به همراه خلاصه عملیات در اختیار فرد خریدار قرار می‌گیرد. در این سیستم برنامه‌ریزی شده است که کلیه عملیات به صورت شفاف و با ذکر اطلاعات، روی پلتفرم منتشر و قابل مشاهده همگان باشد. همچنین در صورتی که اقلام مورد تقاضا وجود نداشته باشد، به همه تامین کنندگان جهت تولید یا تامین آن اطلاع رسانی می‌شود.

رئیس هیئت مدیره این شرکت افزود: در این سامانه افراد خیر و نیکوکار در انتخاب نوع کالای اهدایی، مرکز متقاضی و تعداد و مبلغ مورد حمایت کاملا قدرت انتخاب دارند. همچنین یک وب سایت کامل با امکانات معرفی و فروش کالا‌های هر مرکز و همراه با پنل مدیریت و آدرس اختصاصی تامین کننده، به طور رایگان در اختیار تامین کنندگان کالا قرار می‌گیرد. یک وب سایت اختصاصی با امکانات کامل اطلاع رسانیِ خدمات، اخبار و نیازمندی‌ها نیز در اختیار مرکز متقاضی به طور رایگان قرار می‌گیرد. همچنین خیرین و نیکوکارانی که نسبت به تامین اقلام مورد نیاز مراکز متقاضی اقدام می‌کنند، در صورت موافقت‌شان، در سامانه به عنوان عضو باشگاه خیرین کشور معرفی می‌شوند.


بیشتر بخوانید: عرضه حسگر نانو برای تعیین اندازه ویروس در دمای بدن


حسینی گفت: تاکنون چند بیمارستان، سازمان هلال احمر، آسایشگاه کهریزک و چند خیریه به عنوان مراکز درمانی و حمایتی به عضویت سامانه در آمده و نیاز‌های خود را ثبت کرده‌اند. مذاکراتی هم با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت ثبت بیمارستان‌های تحت پوشش‌شان صورت گرفته است. چندین نیکوکار داخلی و خارجی از جمله ۱۵ مرکز خیریه هم در سامانه عضو شده‌اند.

او اظهار کرد: در حال حاضر گروه پشتیبانی ما در حال ارتباط برقرار کردن با تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان کالاست که سریعتر آن‌ها را به عرضه کالا‌های مورد نیاز مراکز متقاضی ترغیب کنند. ضمن آنکه اقلام قابل عرضه در این سامانه اختصاصی به کالا‌های پزشکی و بهداشتی ندارد و همه کالا‌ها را شامل می‌شود.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.