اگر دوست دارید کباب کوبیده را در خانه تهیه کنید با ما همراه شوید تا طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص به همراه نکات کلیدی برای تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر دوست دارید کباب کوبیده را در خانه تهیه کنید با ما همراه شوید تا طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص به همراه نکات کلیدی برای تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

پخت کباب کوبیده بدون ریختن از روی سیخ + نکات کلیدی

۱- گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می‌توان استفاده کرد.


۲- از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده (۴ یا ۵ بار) - بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این‌ها از مهم‌ترین عوامل هستند.

پخت کباب کوبیده بدون ریختن از روی سیخ + نکات کلیدی

۳- می‌گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد. من تجربه نکرده ام، ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می‌گیرد.


۴- بعد از این کار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.

۵- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

۶- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت ۳ ساعت) و روی اون یک دستمال بیندازید.

۷- بعد دستتان رو کمی خیس کنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.

۸- برای یک کیلو گوشت، ۳ عدد پیاز رنده شده کافی است.

۹- در هنگام به سیخ کشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می‌ریزد، یک کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید.

۱۰- بهترین حالت پخت کباب اول روی ذغال، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی‌شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی‌رسد.

پخت کباب کوبیده بدون ریختن از روی سیخ + نکات کلیدی

۱۱- روی سیخ لایه‌ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یک کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.

۱۲- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.

۱۳- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.

۱۴- می‌توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه کنید که باعث ترد شدن کباب می‌شود.

۱۵- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۲ ۱۳ خرداد ۱۴۰۱
دوست جان شما خیلی گلی ولی نوشته هات نشون میده شما برا آموزش دادن پختی سالم و خوشمزه فعلا خودتون نیاز به آموزش دارید آشپزی یه هنره !.و تو این حرفه باید عاشق بشی تا آموزش درست بدی.بعدشم پخت یک کباب کوبیده سالم و خوشمزه خیلی ساده است شما چرا اینقدر سختش میکنید
Iran (Islamic Republic of)
ایمان
۱۵:۴۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
دوست عزیز کباب شد یا نون کباب با جوشه شیرین کباب کوبیده بسته به فصل ام داره که چه فصلی باشه گوشت گوساله بیشتر مواقع ۶۰ به ۴۰ گوسفندی میشه و این که زمستان به خاطر سردی گوشت گوساله کمتر میشه گوشت ام یاید دوبار چرخ کرد یه بار گوشت خالی یه بار باپیاز
Iran (Islamic Republic of)
فریبا
۱۷:۱۶ ۱۰ آذر ۱۳۹۹
مواد گوشتم تند شده چیکارکنم تندیش رفع شه
Iran (Islamic Republic of)
پدرام
۲۱:۴۶ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
یه کباب زن حرفه ای از جوش شیرین استفاده نمیکنه چون برای سلامتی مضره پیاز قرمزم خوب نیست زیاده به جای کره هم باید دمبه بزنید اگه چربی گوشتتون کم بود کره شولش میکنه.
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۲۱:۲۷ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
دوستان من صد نوع فرمول و دستورالعمل رعایت می کردم که از سیخ نریزه نشد که نشد آخر مجبور شدم جوش شیرین بزنم و کار درست شد کل داستان نریختن از سیخ جوش شیرینه
Germany
مهدی
۱۱:۳۱ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
بعد از سیخ کردن کباب را داخل یخچال بگذارید دو سه ساعت که خودشو ول نکنه رو اتیش
Germany
حامد
۰۵:۰۷ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
من ۱۰ساله کارم همینه باید بگم دستور پخت واقعا عجیب بود عجیب ترینش پیاز قرمز بود که باعث سیاه شدن گوشت میشه
Iran (Islamic Republic of)
روح اله سلطانزاده
۰۲:۳۷ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
خوب گفتی ولی نگفتی چقد جوش شیرین .چقد پیاز چقد نماز به ازای یک کیلو گوشت و چند درصد چربی گوشت. ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۷ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
گوشت گوساله و گوسفند به اندازه هم و پیاز با رنده ریز و آب پیاز گرفته شود .. خوب ورز داده شود واتیش ذغال تند باشد البته تجربه خیلی مهمه
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۹:۲۵ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
همونطور که یگی از دوستان گفت اگر کمی گوشت مرغ با بوقلون اضافه کنید بسیار چسبندگی ایجاد میکنه
Netherlands
ناشناس
۱۸:۱۰ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
گوشت باید یک بار چرخ کنید اونم درست وگرنه لاستیکی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۸ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
برید اول سواد یاد بگبرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
چندین ساله که کباب درست میکنم به غیر از پیاز و مقداری نمک هیچی به گوشت اضافه نمی کنم وطبقه نداشته که کلا ب از سیخ بریزه باید علت همون چسبندگی ه که باید بدونی ک گوشت گاو وگوسفند را با هم مخلوط کرد گاو بیشتر گوسفندی کمتر
Iran (Islamic Republic of)
اردشیر
۱۵:۱۵ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
کباب ما 2 کیلو گوشت گوساله +نیم کیلو پیاز سفید+250کرم دنبه هست و طعمش محشر و بی نظیره
Iran (Islamic Republic of)
احسان
۱۱:۳۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
تجربه ام پس از این همه سال کوبیده زدن. یک اینکه گوشتش رو که ورز میدی چسبندگی شو باید ببینی اونوقته که نمیریزه دوم اینکه موقع پخت باید زود زود برگردونی دو طرفش باهم کباب شه اگه یه طرفش بیشتر کباب شه از،رو سیخ میفته
Iran (Islamic Republic of)
بهزاد
۱۱:۲۰ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
دوستان از جمله آشپز محترم که دستور کوبیده داده و همچنین بقیه اساتید که نظر دادین،صد در صد اشتباهه،اینجور دیگه کوبیده نیست که!!!!!،کتلته،(آرد سوخاری،کره،پیاز قرمز،پودر نان خشک،پنکه) خواهش میکنم توی کاری که تجربه ندارین نظر ندین،با یه نیمرو درست کردن که آشپز نمیشین،متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
این طرز کباب درست کردن رو از آخر به اول توضیح داده واستفاده از جوش شیرین ونون خشک رو توصیه نمی کنم.
Iran (Islamic Republic of)
اکبری
۰۹:۰۴ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
کاش زمان اضافه کردن پیاز رو دقیقا اعلام میکردین نه بعدار سیخ زن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
سلام،این دستور کوبیده،کاملا اشتباهه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
پیاز قبل از سیخ زدن بهتره میگن پیاز آب افزاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
جوش شیرین مضر است ، مقدارکمی سینه مرغ را همراه گوشت قرمز که بهتر است نیمی ازآن سردست گوساله
ونیمی دیگر قلوه گاه گوسفندی باشد چرخ کرده تا چسبندگی پیدا و از ریختن سیخ جلوگیری کند
Iran (Islamic Republic of)
رمضانی
۰۴:۵۳ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
بد نبود اگه پیش از انتشار این دستور غذایی ، با یه سرآشپز هم یه مشورتی میکردین . این کوبیده که همش شد جوش شیرین . اصلا دستور غذایی کوبیده به این شکل نیست و اساسا استفاده از جوش شیرین اشتباه محضه . کوبیده خوب به انتخاب نوع گوشت و میزان ترکیب اون بستگی داره . ۵۰ درصد گوشت گوساله و ۵۰ درصد سره گوسفندی و حدود ۲۵ درصد پیاز . همین .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
عزیزمن چرا هی جوش شیرین ب کار میبری اخه
ب جای جوش شیرین آرد استفاده کن من خودم آرد میزنم اصلا هم نمیریزه ب جز استراحت و خوب ورز دادن گوشت نوع سیخ گرفتن و نوع کباب کردنشم مهمه وقتی میخوای کباب کنی تا گوشت ببنده و رو سیخ بمونه چند بار پشت سر هم باید بچرخونیش تا نیفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
معلومه که خیلی حرفه ای کباب میزنی ایول