به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مارگارت هریس سخنگوی سازمان جهانی بهداشت طی سخنانی در کنفرانس مطبوعاتی از طریق ویدئو کنفرانس در دفتر سازمان ملل در ژنو اعلام کرد: ویروس کووید ـ ۱۹ در تمامی جهان انتشار یافته است.
مارگارت هریس با اشاره به اینکه ۹۰ درصد مبتلایان به ویروس کرونا (کووید-۱۹) در جهان از آمریکا و اروپا هستند٬ اعلام کرد که هنوز به نقطه اوج شیوع این ویروس نرسیده ایم.
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت گفت: برای دستیابی به واکسن این ویروس باید دستکم ۱۲ ماه و یا بیشتر منتظر باشیم.
این در حالی است که این بیماری همهگیر در سراسر جهان ادامه مییابد و میلیونها نفر در تلاش هستند تا از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنند.
مارگارت هریس همچنین هشدار داد که مطمئناً هنوز به اوج بیماری کرونا نرسیدهایم.
مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، تدرو آدانانوم قبرسیوز، روز دوشنبه گفت: در نهایت، تولید و تحویل یک واکسن ایمن و مؤثر برای قطع زنجیره انتقال این ویروس نیاز خواهد بود.
این سازمان همچنین روز دوشنبه بیانیهای را از طرف گروهی از متخصصان که به دنبال واکسن برای کوید_۱۹ بودند، به اشتراک گذاشت.
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: در حالی که تولید یک واکسن برای استفاده عموم به منظور توسعه آن نیاز به زمان دارد، در نتیجه یک واکسن میتواند در کنترل این بیماری همه گیر مفید باشد.
او افزود: در ضمن، ما اقدامات کاربردی اجتماع در جامعه که باعث کاهش شیوع ویروس کرونا و محافظت از مردم به خصوص در جمعیتهای آسیبپذیر شد را تحسین میکنیم و متعهد میشویم تا از فرصت بدست آمده با انجام اینگونه اقدامات، برای ساخت هر چه سریعتر واکسن کرونا کمک کنیم.
ماگارت هریس ادامه داد: ما تلاشهایمان را برای تقویت همکاری بیسابقه و به اشتراک گذاری اطلاعات صحیح و دقیق در سراسر جهان ادامه خواهیم داد.
او بیان کرد: ما معتقدیم که این تلاشها به کاهش بیکفایتیها و گسترش همکاریها کمک خواهد کرد و قاطعانه برای افزایش احتمال اینکه یک یا چند واکسن ایمن و موثر به زودی در دسترس همگان قرار گیرد، تلاش میکنیم.
مارگارت هریس افزود: در برخی از کشورها و ایتالیا و اسپانیا از سرعت سرایت ویروس کاسته شده، ولی سیر صعودی در بریتانیا و ترکیه ادامه دارد.
هریس به اقداماتی که در پی مشاهده علائم کاهش سرایت ویروس در برخی از کشورهای اروپایی برای لغو برخی محدودیتها صورت میگیرد اشاره کرده و خواستار رعایت دستورالعملهای سازمان جهانی بهداشت که بصورت یک کتاب راهنمایی منتشر خواهد شد، گردید.
بیشتر بخوانید: کرونا مشکلی برای روزه داران ایجاد نمیکند
بیشتر بخوانید: توصیه های تغذیه ای خاص برای افراد دیابتی در زمان کرونا
بیشتر بخوانید: مقاومت بدن در برابر عفونت با کاهش سطح کلسترول سلول
بیشتر بخوانید: آیا چینیها واکسن ضد ویروس کرونا را کشف کردند؟
انتهای پیام/
وگر نه به این صراحت اعلام نمی کردند چون هر دانشمندی کوری بکند یک جایش را ایراد خواهند گرفت.