به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش تابه ران یا همان سیرداغ خورش شمالی و متعلق به استان گیلان است. این خورش با ماهی طبخ میشود و بسیار پر طرفدار است.
در گیلان این خورش را با کته سفید، گوجهفرنگی خام، زیتون، اشپل شور، باقلا کال، سیر ترشی و مغز گردو میل میکنند.
وقتی سیر را رنده یا خرد میکنید به آن کمی نمک اضافه کنید تا از چسبندگی آن هنگام سرخ شدن کاسته شود.
اگر دوست دارید به این خورش کمی آبلیمو هم بزنید.
مواد لازم
ماهی قزل آلا (سفید یا شیر)
۳۰۰ گرم
سیر
۱ بوته
آرد
۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ
۲ عدد
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (فیله خرد شده)
۱ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا ماهی را شسته و فلس هایش را به طور کامل میگیریم سپس آن را نمک زده در روغن سرخ میکنیم طوری که هر دو طرف آن طلایی شود.
سیر را با رنده ریز یا با سیر لهکن، خوب ریز کرده و در روغن سرخ میکنیم، وقتی که سیر طلایی شد آرد و زردچوبه را همراه رب گوجهفرنگی به سیر افزوده و به مدت یکی، دو دقیقه تفت میدهیم.
سپس فیله گوجهفرنگی و فلفل را نیز اضافه کرده و همراه دو لیوان آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گوجهها کاملا له شده و کمی غلیظ شود.
در این فاصله چند بار مواد را هم میزنیم تا آرد آن نشست نکند و باعث ته گرفتگی خورش نشود.
ماهیهای سرخ شده را نیز به مواد اضافه کرده و پس از ۱۰ دقیقه وقتی که خورش جا افتاد، تخممرغها را در مقداری سیر داغ شکانده، درون خورش ریخته و در آن را میبندیم تا تخممرغ درون خورش، خودش را بگیرد.
زولبیا بامیه سالم چه ویژگی هایی دارد؟
سفید شدن پوست در کمتر از یک هفته
پادشاهی که روزها مکانیک است و شبها از طریق اینترنت حکومت میکند + تصاویر
۱۱ ترکیب خانگی بسیار موثر برای پرپشتشدن مو
زیر و بم پرونده ۴۵۵ ساله نخستین پلیس مخفی جهان
عجیبترین مزایدههای تاریخ + تصاویر
۱۱ تلگراف سرنوشتساز که روند تاریخ را تغییر دادند + تصاویر
شکارچی ارتشی تانکهای بعثی چه کسی بود؟
چرا قیمت خودرو افزایش یافته است؟
راز آمادگی بدنی بالای پیرترین مرد آهنین جهان
منبع: پاپیون
انتهای پیام/