در گزارش زیر طرز تهیه ترشی گرما را مشاهده می‌کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی گرما از غذا‌های محلی اردبیل است. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه “ترشی گرما” را مشاهده کنید.

ترشی گرما + طرز تهیه

مواد لازم

پیاز
۱ عدد
گوشت خورشتی
۳۰۰ گرم
آلوچه (خورشتی)
۱۵ عدد
لوبیا چشم بلبلی
۱/۲ پیمانه
زعفران آب کرده (غلیظ)
۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشی گرما:

ابتدا لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید.

قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز داغ را با گوشت داخل آن بریزید و گوشت را تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

بعد داخل آن ۲ پیمانه آب اضافه کنید تا بپزند. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا، آلوچه و مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم تا همه مواد با هم بپزند و به اصطلاح جا بیفتند.

در آخر زعفران را هم به خورش اضافه میکنیم تا خوش رنگ و خوش عطر شود.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.