در گزارش زیر طرز تهیه چغوک بریزو را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذای کرمانی چغوک بریزو خیلی راحت و ساده درست می‌شود و خیلی هم خوشمزه است. خیلی زود تهیه می‌شود و برای خودش یک پا فست فود است. البته در کرمان بیشتر با نان خورده می‌شود.

چغوک بریزو + طرز تهیه

مواد لازم

گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم
سیب زمینی
۵۰۰ گرم
پیاز متوسط
۴ عدد
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم

طرز تهیه


۱
پیاز‌ها را کاملا ریز کرده و با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
۲
گوشت را به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم، سرخ که شد نمک و فلفل و زردچوبه و رب را اضافه می‌کنیم.
۳
سیب زمینی‌ها را نگینی و ریز خرد و سپس سرخ می‌کنیم و به پیاز و گوشت سرخ شده اضافه می‌کنیم.
۴
میتوان به قدر کافی گوشت را سرخ کرد یا برای اطمینان از مغزپخت شدن بعد از این مرحله به مواد آب اضافه کرد بقدری که روی مواد را بگیرد. به جوش که آمد شعله را کم کرده و می‌گذاریم جا بیفتد. زمانی که به روغن نشست آماده است.

سایر نکات

می‌توان به جای رب از گوجه فرنگی تازه استفاده کرد. البته بعضی از کدبانو‌ها اصلا از رب یا گوجه در این غذا استفاده نمی‌کنند.‌
می‌توان موقع سرو به این غذا آبلیمو اضافه کرد و همراه با برنج یا نان سرو کرد.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.