در گزارش زیر طرز تهیه گردو پیاز را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گردو پیاز یک غذای کرمانی کاملا سنتی و خوشمزه است که قدمت بسیار طولانی دارد که بیشتر کرمانی‌ها هم تا الان این غذا را نخورده‎اند.

گردو پیاز + طرز تهیه

مواد لازم

مواد اصلی
گردو آسیاب شده
۱ لیوان
پیاز درشت
۲ عدد
کشک
۱/۲ لیوان
نمک
به مقدار لازم

طرز تهیه


۱. پیازو ریز رنده کنین و آبشو بگیرین. دوباره روی پیاز آب بریزین و آبشو بگیرین تا تلخی پیاز گرفته شه.

۲. گردو و پیاز و کشک و نمک رو مخلوط کنین.

۳.غلظت مواد باید مثل ماست آب رفته باشه پس اگه بیش از حد سفت بود یه مقدار آب اضافه کنین.

سایر نکات
کشک حتما باید باشه، چون زمختی پیاز و گردو رو میگیره.
مزش دقیقا عین کیک مرغه، ولی خیلی سالم‌تر و مقوی‌تر از اونه.
میتونین با نون تست میل کنین که خیلی خوشمزه میشه.
به عنوان پیش غذا هم میتونین استفاده کنین.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.