آوری فرد گفت: بر کیفیت محصولات تولیدی و عرضه شده در قم به صورت منظم نظارت می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،مجید آوری فرد مدیرکل استاندارد قم با اشاره به اجرای طرح نظارت ویژه استاندارد به دلیل شیوع کرونا،گفت:در زمینه کنترل کیفیت محصولات تولیدی که دارای استاندارد اجباری هستند و شامل مواد غذایی، ایمنی و بهداشتی می‌شود، در اسفند و فروردین‌ماه به صورت منظم پایش انجام شد.

آوری فرد بیان کرد: طرح ویژه‌ای طی این مدت در زمینه نظارت بر صنایع غذایی، شوینده‌ها و ضدعفونی کننده‌ها و صنایع سلولوزی انجام شده است.

مدیر کل استاندارد استان قم بیان کرد: همکاران این اداره کل به صورت منظم در بازار حضور یافته و محصولات را کنترل کردند و در صورتی که محصولات مشکلاتی از نظر کیفیت داشتند اقداماتی اعم از جمع آوری، توقیف، تذکر و معدوم سازی انجام گرفته است.

مدیرکل استاندارد قم عنوان کرد: از ابتدای اسفندماه تاکنون در اجرای طرح ویژه اداره کل استاندارد سه هزار مورد بازرسی از اصناف قم انجام شده است که این نظارت‌ها از تولید تا مصرف را شامل می‌شود.

او بیان کرد: برخی از واحد‌های صنعتی از جمله واحد‌های تولید سوسیس و کالباس طی این مدت تعطیل بودند، اما برخی از واحد‌های ضروری به فعالیت مضاعف پرداختند تا تأمین نیاز مردم را داشته باشند.

آوری فرد گفت: در زمینه تولید ضدعفونی کننده از جمله سفیدکننده و وایتکس و دستمال کاغذی که مصرف بیشتری دارد، نظارت بالاتری انجام می‌شود.

مدیر کل استاندارد استان قم با بیان اینکه کنترل در واحد‌های تولیدی که دارای کنترل کیفیت باشند انجام می‌شود، افزود: اداره کل استاندارد قم به واحد‌ها مراجعه و از محصولات آن‌ها نمونه برداری می‌کند و آخرین بخش پس از مرحله تولید و بعد از تولید بررسی در بازار است.

او تصریح کرد: در استاندارد به آرد در کارخانه‌های تولید آرد هیچ ماده افزودنی نباید اضافه شود و تنها آنچه که غذا و دارو لازم دانسته باید اضافه شود.

آوری‌فرد با بیان اینکه آرد دارای استاندارد اجباری است که همه مشخصه‌ها کنترل شده و در صورت مشکل عرضه نمی‌شود، افزود: عمده فعالیت استاندارد در نانوایی‌ها است که نمونه برداری به صورت دوره‌ای انجام می‌گیرد و چنانچه آرد مغایر با استاندارد مورد نظر باشد با کارخانه متخلف برخورد می‌شود.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.