در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه یک غذای ساده و خو شمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پتاژ برن که یک غذای ساده به شمار می‌رود و سریع آماده می شود را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
کره ۵۰ گرم
آرد برنج ۱/۲ لیوان
آب ۳ لیوان
شیر ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
خامه ۵۰ گرم
آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پتاژ برنج

طرز تهیه :

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از تفت دادن آرد برنج و کره، آب را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه و مجدد مخلوط کنید.

زرده‌های تخم مرغ را درون کاسه‌ای بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده‌های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید. سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

نکته‌ها: بهتر است بجای آب معمولی از آب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

منبع:  ایران کوک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.