به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذاهای گوناگونی به وسیلهی تخم مرغ تهیه میشوند اما امروز برای شما روش تهیهی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه میشود، قرار دادهایم. برای آشنایی با شیوهی پخت و مواد اولیهی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 1/2 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
استاک ژاپنی (dashi) به میزان لازم
طرز تهیه:
تاماگویاکی، املت ژاپنی و یا سوشی تخم مرغ نامهایی است که به این املت خوشمزه و دل انگیز میدهند. طرز پخت املت ژاپنی انواع مختلفی دارد. اما ما در این دستور سعی کرده ایم آسانترین و سریعترین راه را برای درست کردن یک سوشی تخم مرغ جذاب بیاوریم. در تهیه تاماگویاکی اصل ژاپن، از چاشنی به نام داشی (dashi) استفاده میشود که به املت طعم خاصی میدهد. اگر به این استاک دسترسی ندارید، میتوانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و یا حتی شیر استفاده کنید.
در برخی روشهای تهیه تاماگویاکی ژاپنی از پیازچه، هویج، پیاز رنده شده و دو قاشق غذاخوری شیر و مقداری فلفل هم استفاده میکنند که آن به نوعی رولت تخم مرغ و سبزیجات است. در دستور پخت املت ژاپنی ایران کوک نیازی به این مواد نیست و با کمی نمک و شکر طعم اصیل یک تاماگویاکی را خواهید چشید.
ظرف مخصوص تهیه کردن سوشی تخم مرغ میکی یاکی نام دارد که یک ماهیتابه مستطیل شکل است. شما میتوانید به جای آن از هر ماهیتابه مستطیلی که دارید، استفاده کنید. البته ماهیتابه باید نچسب باشد که در رول کردن سوشی شما مشکلی به وجود نیاید. با املت ژاپنی میتوانید روشهای جدید تهیه املت آن هم به سبک ژاپن را امتحان کنید و مهارت خود را در آشپزی محک بزنید.
مرحله اول:
تخم مرغها را در کاسهای بشکنید. سس سویا، نمک، شکر و داشی یا ادویههای دلخواه را در حین بهم زدن تخم مرغ در کاسه بریزید. طوری تخم مرغها را بهم بزنید که فقط کف دار شوند و خیلی حباب نداشته باشند.
مرحله دوم:
یک ماهیتابه نچسب مستطیل شکل بردارید تا کار برای رول کردن سوشی تخم مرغ راحتتر شود.
کف و لبههای ماهیتابه را با روغن چرب کنید. میتوانید به کمک یک دستمال کاغذی روغن را در همه قسمتهای ماهیتابه پخش کنید.
مرحله سوم:
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. به آرامی تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید. در صورتی که در تخم مرغ حباب به وجود آمد؛ میتوانید حرارت آن را کمتر کنید.
مرحله چهارم:
ماهیتابه را کمی بچرخانید تا تخم مرغ در آن پخش شود. سرخ شدن تخم مرغ چند ثانیه زمان میبرد. وقتی رنگ تخم مرغ مات و کدر شد و در زیر آن حباب به وجود آمد، املت ژاپنی آمادهی برداشتن از روی حرارت است.
مرحله پنجم:
به کمک یک کفگیر بزرگ و یک لیسک به آرامی تاماگویاکی را رول کنید. ماهیتابه را کمی تکان دهید تا املت راحتتر از لبههای ظرف جدا شود.
مرحله ششم:
املت ژاپنی را به طور کامل رول کنید. املت با حرارت باقی مانده در بافتش پخته میشود. اما اگر نگران خام بودن یا ریختن سوشی تخم مرغ هستید، میتوانید چند دقیقهی دیگر در همان حالت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. البته مراقب باشید املت شما نسوزد.
مرحله هفتم:
تاماگویاکی ژاپنی را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس به کمک یک چاقوی تیز از عرض برش بزنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. میتوانید املت ژاپنی را مانند ژاپنیها با چاپستیک سرو کنید. نوش جان.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/