عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت:برای تحقق شعار جهش تولید باید واردات کالاهای مشابه ساخت داخل به کشور کامل ممنوع شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره نامگذاری سال ۹۹ از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان «جهش تولید» اظهار داشت: نامگذاری سال جدید توسط معظم له با توجه به شرایط فعلی کشور نشان از نگاه ویژه ایشان به تولید ملی و مسایل اقتصادی ایران است و همه در دولت، مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای بهبود وضعیت اقتصاد و خروج کشورمان از بن‌بست باید تمامی انرژی خود را در این مسیر متمرکز کنند.

او با بیان اینکه جهش تولید در گرو اصلاح ساختار تولید ملی است، افزود: در راستای تحقق شعار سال ۹۹ باید به ظرفیت‌های داخلی کشورمان توجه داشته و نگاه به خارج از کشور را کاهش دهیم، زیرا تنها راه نجات اقتصاد اکتفا به داشته‌های خودمان است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی پیرامون اینکه حمایت از تولیدکنندگان داخلی باید در عمل دیده شود تا رشد اقتصادی همسو با کشور‌های پیشرفته برای ما هم رخ دهد، بیان کرد: برای تحقق شعار جهش تولید باید واردات کالا‌های مشابه ساخت داخل به کشور کامل ممنوع شود، زیرا تولید ملی در سایه سنگین واردات به کشورمان اجازه رشد ندارد.

او واردات بی‌رویه و بی توجهی به تولیدات داخلی را عمده‌ترین مشکلات پیشروی تولید در کشور دانست و اضافه کرد: برخی از کالا‌ها باید وارد شود چرا که توان تولید آن در کشور وجود ندارد، اما با اعمال قوانین از ورود این کالا‌ها از مبادی غیررسمی جلوگیری شود.

موسوی لارگانی یکی از راه‌های تحقق شعار سال ۹۹ را ممنوعیت ورود کالا‌های قاچاق به کشور برای رونق و جهش تولید دانست و گفت: مسئله قاچاق کالا یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است ایشان بار‌ها در جلسات متعدد به مسئولان هشدار‌هایی داده‌اند، اما تاکنون در مبارزه به کالا‌های قاچاق سهل‌انگاری شده است.

او درباره اینکه کالای قاچاق، تولید و اشتغال کشور را نابود می‌کند و برای تحقق شعار سال باید مانع ورود کالا‌های بی‌رویه و کالا‌های قاچاق به داخل کشور شد، ادامه داد: هر چند که رهبر انقلاب اسلامی بار‌ها نگرانی خود را اعلام کرده‌اند، اما سود‌های صد‌ها میلیاردی این عمل سبب تطمیع قاچاقچیان کالا شده و نمی‌گذارد تا آن‌ها از این کار دست بردارند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقق جهش تولید مستلزم همکاری قوای سه‌گانه است، اظهار داشت: دولت، مجلس، تمام نهاد‌ها و مردم باید به میدان بیایند و در کنار یکدیگر تلاش کنند تا جهش تولید که خواست مقام معظم رهبری است، محقق شود.

او پیرامون اینکه تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران اساسی‌ترین پایه جهش تولید تلقی می‌شوند، افزود: تأمین اعتبارات مورد نیاز برای تولید داخل مهمترین چالش فعلی اقتصاد کشور است و برنامه‌ریزی مشخص و مدون از سوی دولت برای حمایت از تولید ملی می‌تواند حرکت در مدار اقتصاد مقاومتی را تضمین کند.

موسوی لارگانی عبور از مشکلات پیشروی تولیدکنندگان را لازمه رشد اقتصادی دانست و بیان کرد: تسهیل فرایند‌های کسب و کار برای تحقق شعار جهش تولید باید هموار شود، ضوابط اجرایی غیرضروری حذف و فرهنگ تولید و سرمایه‌گذاری به منظور سرمایه‌داری تولیدی تقویت و حمایت گردد.

او با بیان اینکه اگر رونق تولید در کشور محقق شود خیلی از مشکلاتی که ما در سال‌های گذشته به دنبال حل آن‌ها بودیم بدون شک با جهش تولید حل می‌شود، گفت: با توجه به رکودی که در کشور وجود دارد، دولت باید از کسانی که زندگی‌شان را در عرصه صنعت و تولید گذاشته‌اند حمایت کند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وقتی رونق اقتصادی در کشور ایجاد شود، ارزش پول ملی هم افزایش می‌یابد، اظهار داشت: دولت باید زمینه را فراهم کند تا اگر تولیدکنندگان سرمایه در گردش می‌خواهند بانک‌ها در اختیارشان بگذارند و در زمینه رونق تولید باید فشار از روی سر تولیدکنندگان برداشته شود.

او افزود: نمایندگان مجلس هم باید از همان روز‌های ابتدای سال‌جاری مباحث و قوانین مورد نیاز به بازنگری را بررسی کرده و موانع موجود بر سر راه رونق و جهش تولید را برطرف کنند.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.