به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، "محمدجواد فدائی"استاندار کرمان صبح امروز در جلسه طرحهای جهش تولید استان کرمان گفت: دستورالعمل ابلاغی مطلب تازهای ندارد و همان مباحث گذشته از جمله رفع موانع تولید و رونق تولید است.
او با بیان اینکه در جهش تولید باید به روشها بپردازیم، افزود: در سال قبل شش محور را در زمینه رونق تولید اعلام کردیم که همان محورها به عنوان جهش تولید آمده از جمله فعال کردن واحدهای غیرفعال و نیمه فعال، افزایش ظرفیت واحدهای موجود، راه اندازی واحدهای جدید و ... محورهای مطرح شده در سال قبل است.
فدائی تصریح کرد: در شمال استان کرمان ۳۹۰ واحد تولیدی غیرفعال داریم که در سال گذشته ۳۰ مورد از آنها فعال شده که اگر با همین روال پیش برویم ۱۳ سال طول میکشد تا واحدهای غیرفعال، فعال شوند لذا جهش تولید یعنی این ۱۳ سال را تبدیل به سه سال بکنیم که از دل دستورالعملها چنین چیزی به دست نمیآید.
استاندار کرمان با اشاره به طولانی بودن زمان صدور مجوزها بیان کرد: برای تسریع روند صدور مجوزها پنجره واحد سرمایه گذاری را فعال کردیم، اما آنچه میخواستیم محقق نشد.
او ادامه داد: مدیران ما یا اعتقادی به پنجره واحد ندارند و یا برداشت درستی از آن ندارند، زیرا هنوز رفتاریهای قبلی را در صدور مجوزها داریم؛ وقتی صدور مجوز دو سال طول میکشد، هر چه دستورالعمل بدهیم، همان سرعت کند وجود دارد.
فدائی با بیان اینکه جهش تولید یعنی افزایش سرعت تولید که ما رونق تولید را در سال گذشته داشته ایم، اظهار کرد: باید بحث جدی درباره پنجره واحد سرمایه گذاری با مدیران داشته باشیم و کار را جدی دنبال کنیم. پنجره واحد الکترونیکی باید دنبال شود و برای فعال کردن واحدهای غیرفعال و نیمه فعال چاره اندیشی کنیم. چرا برای یک واحد تولیدی در دو سال نتوانستیم کاری انجام بدهیم؟
او در ادامه تصریح کرد: مسائل با بانک ها، تامین اجتماعی و مالیات سر جای خودش است که مربوط به رفع موانع تولید و جهش تولید است و حل آن نیازمند تفاهم و هماهنگی ایجاد کردن بوده و روش و شاید قانون و آیین نامه بخواهد.
استاندار کرمان با بیان اینکه همهی تولید و جهش تولید، پول نیست، گفت: در استان کرمان باید برای جهش تولید آنچه به نظرمان میرسد انجام بدهیم که شروع کرده ایم و در حوزههایی که طولانی شده، روشها باید اصلاح شود.
فدائی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات ما، تفاوت دیدگاه هاست افزود: چرا تفاهمنامهای که با رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امضاء کرده ایم بعد از گذشت یک و نیم سال به نتیجه نرسیده است؟ باید به این پرسشها پاسخ دهیم تا بتوانیم راهکار مناسبی را پیدا کنیم.
انتهای پیام/س