فناوری نانوپرایمر توسط آزمایشگاه مشخصه‌یابی فناوری‌نانو و موسسه ملی سرطان برای مشخصه‌یابی روش‌های درمان سرطان انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یک شرکت فعال در حوزه فناوری‌نانو و صاحب فناوری نانوپرایمر توسط آزمایشگاه مشخصه‌یابی فناوری‌نانو (NCL) و موسسه ملی سرطان (NCI) به‌منظور مشخصه‌یابی انتخاب شده است تا با استفاده از این فناوری، اقدام به بهبود روش‌های شناسایی نشانگر‌های بیماری سرطان کند.

کاربرد وسیع فناوری نانوپرایمر به دلیل رویکرد منحصربه‌فرد آن برای بهبود عملکرد‌های درمانی بدون نیاز به اصلاح خاصی است؛ این فناوری را می‌توان به‌صورت وریدی وارد بدن کرد. نانوپرایمر‌ها دارای پتانسیل ترکیب با دسته‌های مختلفی از نانوامولوسیون‌ها از جمله اسید‌های نوکلئیک و مولکول‌های کوچک یا حتی ویراستار‌های ژن هستند.


بیشتر بخوانید: کمیت یا کیفیت؛ کدام یک در ثبت پتنت مهم‌تر است؟


در قالب این همکاری مشترک، NCL به‌عنوان پیشرو در مشخصه‌یابی و توسعه نانوداروها، می‌تواند از این پلتفورم برای مشخصه‌یابی پیش‌بالینی استفاده کند. این مطالعات از توسعه‌های انجام شده با نانوپرایمر پشتیبانی می‌کند تا بتوان در نهایت، دارو‌هایی جدیدی تولید کرد. این کار همچنین از همکاری‌های جاری و آینده در ترکیب نانوپرایمر با دارو‌های درمانی پشتیبانی خواهد کرد.

هدف این شرکت، تغییر شکل و بالا بردن کارایی درمانی مبتنی بر تزریق وریدی است. فناوری نانوپرایمر از نانوذرات مهندسی شده و زیست‌سازگار بهره‌مند است. این نانوپرایمر‌ها پیش از درمان استفاده شده و می‌توانند مواد و ترکیبات موردنظر را به محل موردنظر برسانند. این راهبرد دقیق موجب می‌شود تا زیست‌فعالیت سیستماتیک برای افزایش اقدامات درمانی افزایش یابد.

NCL به‌منظور استفاده از نانوذرات و نانودارو‌ها در توسعه تحقیقات سرطان تاسیس شده است تا در نهایت بتواند روش‌های درمانی مبتنی بر فناوری‌نانو را توسعه دهد.

این برنامه آزمایش‌ها و خدمات پیش‌بالینی را براساس پذیرش رقابتی به شرکت‌هایی نظیر کورادیگم ارائه می‌دهد و همچنین با دیگر سازمان‌های آمریکایی نظیر FDA برای تسریع در استفاده از نانودارو‌ها هماهنگی می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: فناوری نانو ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار