به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک تابهای یا پنکیک (به انگلیسی:Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهیتابه پخته میشود. بیشتر پنکیکها نوعی نان آماده محسوب میشوند. در هنگام پخت کیک تابهای باید آن را در ماهیتابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
مواد لازم برای پنکیک سیب زمینی و پنیر چدار:
سیب زمینی آبپز کوبیده شده سه پیمانه
پنیر چدار (Cheddar) رنده شده دو سوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آرد سه قاشق غذاخوری
پیازچه و شوید خرد شده دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک با سیب زمینی و پنیر چدار:
نمک به مقدار لازم سیب زمینیهای پخته شده را کوبیده و اجازه میدهیم کاملا خنک شود
سپس پنیر چدار رنده شده را به آن اضافه کرده (در صورت سرد نشدن سیب زمینیها پنیر حین اضافه شدن آب خواهد شد)
تخم مرغ را در ظرفی با سه قاشق آرد و نمک هم زده تا مایعی خمیری شکل شود
سپس به همراه پیازچه و شوید به سیب زمینی اضافه میکنیم.
در انتها روی میز کار را کمی آرد ریخته و دو طرف سیب زمینیهایی که گرد کرده ایم را با آرد آغشته میکنیم
و درون روغن و با حرارت کم سرخ میکنیم.
به علت وجود پنیر کاوری ترد و کریسپی با مواد میانی بسیار نرم و مذاب در پنکیکها وجود خواهد داشت.
دوستان در خارج از ایران میتوانند با تهیه خامه ترش و اضافه کردن شوید خرد شده.
نمک و کمی پودر پیاز سسی تهیه کرده و در کنار پنکیکها سرو کنند.
منبع: آکا
انتهای پیام/