به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، این نشست امروز با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان، معاونین آموزش ابتدایی و متوسطه، روسای ادارات فناوری اطلاعات، روابط عمومی و اطلاع رسانی و گروه طرح و برنامه اداره کل به منظور هماهنگی اقدامات و راهبری شبکه اجتماعی دانش آموزان در سطح استان برگزار شد.
رشید قربانی مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در این نشست با تبریک اعیاد شعبانیه، هدف از تشکیل کارگروه تخصصی استان را راهبری، هدایت، استقرار و بهره برداری از شبکه اجتماعی دانش آموزان بر شمرد و بر اجرای دقیق برنامههای ابلاغی وزارت در راستای عملیاتی شدن شبکه اجتماعی دانش آموزان و اقدام مدارس، معلمان و ذی نفعان تاکید کرد.
او بر تشکیل کارگروه متناظر در سطح شهرستانها و مناطق تابعه به منظور هدایت امور و ارائه آموزش های لازم تاکید کرد و افزود : باید ضمن تمهید مقدمات، با تهیه محتوای مناسب، نحوه استفاده از شبکه و پیام رسان های داخلی آموزش داده شود و پشتیبانی فنی لازم در سطوح مختلف صورت گیرد .
قربانی افزود : باید از توانمندی ، پتانسیل و همکاری کلیه معاونت ها و بخش های مختلف در راستای استقرار شبکه اجتماعی دانش آموزان استفاده کرد و حوزه های مختلف بر اساس شرح وظایف ابلاغی در این راستا تلاش نموده و ضمن همکاری با دبیرخانه استانی، زمینه بهره گیری از این ظرفیت را برای تداوم آموزش فراهم نمایند.
علی رشیدی رییس اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش استان و دبیر کارگروه استانی نیز دراین نشست با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای انتخاب پیام رسان های داخلی توسط مدارس از طریق سامانه سنادگفت:سازماندهی و ساختار مند شدن فعالیت های آموزشی در فضای مجازی از مهم ترین اهداف راه اندازی شبکه اجتماعی دانش آموزان است.
او با بیان اینکه سامانه سناد بهترین بستر برای اجرای این پروژه است، اظهار داشت : در گام اول اجرای برنامه ، مدیران مدارس در سامانه سناد یکی از پیام رسان های داخلی را به عنوان زمینه فعالیت انتخاب کرده اند و در اجرای این برنامه، مدیران مدارس، معلمان و دانش آموزان بر اساس وظایف تعیین شده، باید عمل نمایند .
دبیر کارگروه استانی استقرار شبکه اجتماعی دانش آموزان ضمن تشریح فرآیند انتخاب پیام رسان های داخلی در سامانه سناد و بیان مزایای بهره گیری از آن در راستای جریان آموزش در بستر فضای مجازی، گفت: کنترل فرایند کار و ارائه گزارش های یکپارچه از دیگر مزیت های این شبکه است.
رشیدی از تهیه راهکار و فایل راهنما برای گروه های مختلف توسط اداره فناوری اطلاعات استان خبر داد و با تاکید بر اینکه هر معاونت باید یک نفر را به عنوان رابط به کارگروه استانی معرفی و آموزش های تخصصی از طریق رابطین ارائه شود ، تصریح کرد: در اجرای این برنامه، انتظارات وزارت و تکالیف تعیین شده باید با جدیت پیگیری و در این مسیر، مسائل و مشکلات پیش رو نیز به مسئولین و دست اندرکاران امر منعکس خواهد شد .
در پایان این نشست بعد از بحث و تبادل نظر و بررسی دقیق اقدامات ، مقرر شد جلسات کارگروه استانی به صورت مستمر تشکیل و متناظر کارگروه استانی در شهرستانها و مناطق تشکیل و پشتیبانی فنی و اجرایی پروژه انجام شود .
انتهای پیام/م