![زن بلاگر صحنهسازی کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339177_644.jpg)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی_ معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان در این آیین با اشاره به رویکرد وزارت ورزش و جوانان در راستای اهمیت به نهاد خانواده و نقش آن در ارتقای سطح آگاهی جامعه و به ویژه جوانان گفت: معاونت امور جوانان این وزارتخانه, اقدام به راه اندازی مراکز تخصصی مشاوره های پیش از ازدواج برای جوانان و خانواده نموده که هدف ما کاهش آسیب های اجتماعی است.
فرماندار سنندج نیز به اهمیت نهاد خانواده اشاره کرد و گفت: اگر مشکلات در خانواده ها حل نشوند بازتاب و اثرات آن را جامعه خواهیم دید.
وی با بیان اینکه باید جوانان پیش از تشکیل خانواده برای یک زندگی سالم آماده شوند افزود: جوانان سرمایه های ارزشمند مملکت هستند و خانواده مستحکم ترین بنیاد جامعه محسوب می شود و اگر مشکلی در خانواده باشد و حل نشود به جامعه نیز سریز خواهد شد.
وی اظهار کرد: بحث مهارت آموزی بسیار مهم است و باید جوانان را برای تشکیل خانواده آماده کنیم و از این طریق هزینه های خانواده و به تبع آن اجتماعی کمتر خواهد شد.
عسکری نقش مراکز مشاوره های خانواده را بسیار مهم دانست و عنوان کرد: این مراکز باید حمایت شوند چون در جبهه فرهنگی قرار گرفته و نقش بسزایی در ایجاد جامعه سالم دارند و امیدواریم که روز به روز تعداد این مراکز بیشتر شود.