یک روانشناس خانواده گفت: همه باید در کنار هم باشیم و به یکدیگر کمک کنیم و باید پیوند خانوادگی را استحکام ببخشیم.

خانه بمانیمبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نوابی‌نژاد روانشناس خانواده امشب ۶ فروردین ماه با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی راهکار‌های چگونه در خانه بمانیم پرداخت.

نوابی‌نژاد با اشاره به اینکه باید از منابع دینی، معنوی و اجتماعی برای افزایش تاب‌آوری در مواجهه با بحران کرونا استفاده کنیم، گفت: نباید صرفاً به کرونا به عنوان یک تهدید نگاه کنیم بلکه باید این موضوع را به فرصت تبدیل کنیم.

او با اشاره به اینکه الآن فرصتی به وجود آمده است و همه باید در کنار هم باشیم و به یکدیگر کمک کنیم، گفت: باید پیوند خانوادگی را استحکام ببخشیم و در خانه احساس امنیت و آرامش داشته باشیم، باید به سختی‌ها و بحران‌های زندگی معنا ببخشیم تا بتوانیم تاب‌آوری را افزایش دهیم و با آرامش بتوانیم از بحران عبور کنیم.

روانشناس خانواده با اشاره به اینکه در شرایط کنونی چالشی مشترک برای تمامی انسان‌ها به وجود آمده است، افزود: باید راجع به داشته‌های خود در کانون خانواده صحبت کنیم و توکل به خدا کنیم، ما حق نداریم خانه را به بهانه سفر، گردش و تفریح ترک کنیم، باید نسبت به خودمان و سایرین نیز احساس مسئولیت داشته باشیم تا بتوانیم از این بحران عبور کنیم.

او ادامه داد: باید برای تمام لحظه‌های زندگی برنامه‌ریزی داشته باشیم تا بتوانیم با مدیریت در کنار یکدیگر با آرامش زندگی خوبی داشته باشیم، با برنامه‌ریزی می‌توانیم برای خانواده آرامش ایجاد کنیم، یاد و ذکر خدا آرامش دهنده قلب‌هاست، پس نباید از ذکر خدا غافل باشیم، توکل به خداوند می‌تواند امید به زندگی را افزایش دهد، هر لحظه باید با امید زندگی کنیم.

جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تغذیه ایران هم در این برنامه گفت: در دوران خانه نشینی به علت کرونا رعایت تنوع و تعادل در تغذیه ضروری است.

رئیس انستیتو تغذیه ایران افزود: باید از همه گرو‌های غذایی استفاده و تعادل هم رعایت کنیم، یعنی بین کالری دریافتی و کالری که می‌سوزانیم توازن برقرار کنیم، زیرا اگر این تعادل بهم بخورد سیستم ایمنی بدن تضعیف می‌شود و تن مستعد ابتلا به بیماری می‌شود.

او ادامه داد: باید توجه داشت که عدم تحرک و جذب کالری زیاد موجب اضافه وزن و چاقی می‌شود، با کمک همکاران، سامانه جامع ملی‌ای به نام تاک (تعادل- ایمنی- کرونا) راه اندازی کرده‌ایم که از طریق آن ۷۰۰ فارغ التحصیل تغذیه به همه سوالات مردم درباره تغذیه مناسب در دوران قرنطینه پاسخ می‌دهند.

عرب‌گل روانپزشک کودک و نوجوان در ادامه برنامه با اشاره به اینکه باید زمان را مدیریت و در خانه برای کودکان برنامه‌های تفریحی، ورزشی، کتابخوانی و نقاشی فراهم کنیم، گفت: نباید کودکان را در مواجهه با اخبار کرونا قرار دهیم و آن‌ها را مضطرب کنیم لذا باید وقت بیشتری را برای فرزندانمان بگذاریم تا آن‌ها بتوانند این اوقات به وجود آمده را به نحو بهتری سپری کنند.

او ادامه داد: باید برنامه‌های روتین را برای آن‌ها داشته باشیم و قرار نیست همه برنامه‌های زندگی روزمره بچه‌ها بهم بریزد، به طوری که ما شاهد بی‌نظمی در خواب و بیداری کودکان هستیم و باید سعی کنیم الگوی خواب و بیداری منظمی را در پیش بگیریم و برنامه‌های آموزشی را در طول روز برای آن‌ها فراهم کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۱ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
قانون سربازی با توجه به بیکاری جوانان و تحصیل کرده ها و همچنین تحولات کشور باید اصلاح بشه، مدتش را کم کنید و حقوق سربازان را متناسب با عمری که میگذارند بدهید