به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، وحید وزیریراد ،سرپرست سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری قم، با اشاره به شیوع بیماری ویروس کرونا در سطح استان وکشور، با اشاره به اقدامهای واحد بهداشت این سازمان برای پیشگیری از تاثیر این بیماری بر شاغلان و محیط کار و به حداقل رساندن عوارض آن بر سلامت شهروندان گفت: کلیه محوطه سازمان با همکاری سازمان آتشنشانی به طور مستمر ضدعفونی میشود.
او با تاکید بر ضدعفونی مستمر کل سالن کشتار (اعم از سالنهای کشتار، سرویسهای بهداشتی، رختکنها، سردخانهها و سرویس پلهها) در ابتدا و انتهای عملیات کشتار، افزود: ضدعفونی و شستوشوی تمام ماشین آلات حمل گوشت پیش از بارگیری و حمل گوشت در سالن کارواش سازمان، تب سنجی کلیه افراد در بدو ورود به سازمان با هدف شناسایی افراد با تب بالای ۳۷ درجه و ممانعت از ورود آنها به داخل سازمان و راهنمایی برای مراجعه به مراکز درمانی به منظور مداوا و آماده کردن محلول ضدعفونی دست در جنب درهای ورودی برای شستوشو و ضدعفونی دست شاغلان از دیگر اقدامهای انجام شده است.
وزیری تحویل ماسک و دستکش بهداشتی به کلیه کارکنان سازمان، نظارت بر استفاده از ماسک و دستکش، ممانعت از ورود افراد و شاغلان بدون ماسک و دستکش در داخل سازمان و آماده کردن محلول ضدعفونی در داخل سالنها با هدف ضدعفونی ابزار کار را از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد.
سرپرست سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری قم گفت: یکی از ضرورتهایی که این سازمان به آن واقف بوده و مورد توجه قرار داده بحث آموزش است که به همین منظور آموزش همگانی شاغلان از طریق پوسترهای آموزشی و نصب بنر در این زمینه است.
انتهای پیام/ش