به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذای چند کاره را میتوانید برای صبحانه، نهار و یا شام میل کنید. برای اینکه غذایی متفاوت داشته باشید، میتوانید مارچوبه را جایگزین اسفناج کنیدو یا اینکه نوع پنیر را تغییر دهید.
مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری روغن
۲۲۶ گرم قارچ خرد شده
یک دوم قاشق چایخوری آویشن خشک
دو پیمانه اسفناج تازه
یک سیب زمینی بزرگ پخته شده
هشت عد تخم مرغ بزرگ
یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا
یک چهارم پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو قاشق چایخوری برگ ریحان خشک شده
یک سوم پیمانه آرد
یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
طرز تهیه:
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
نصف کره و نصف روغن را در یک ماهیتابه آب کنید. قارچ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بپزد. آویشن را روی آن بریزید و از روی حرارت بردارید.
یک ظرف دیگر بردارید و باقی مانده روغن و کره را در آن بریزید و حرارت را روشن کنید. سیب زمینیها را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ شود، اسفناج را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه بپزید.
ظرف حاوی قارچ را بردارید.
در این میان، تخم مرغها را در آن بشکنید و سپس پنیرها، نمک، فلفل و برگ ریحان را به آن اضافه کنید. آرد و بکینگ پود ر اضافه کنید.
ترکیب تخم مرغ را روی سبزیجات بریزید و در فر بگذارید.
آن را به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/