به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اغلب کدبانوها به پخت شیرینی در منزل علاقهمند هستند اگر شما هم از این دسته از کدبانوهای هنرمند هستید بهتر است از پخت شیرینی چرخی در منزل غافل نشوید این نوع شیرینی طعم متفاوتی دارد و از انواع شیرینیهای عید نوروز محسوب میشود.
آرد برنج ۷۵۰ گرم
آرد سفید ۷۵۰ گرم
روغن جامد ۷۵۰ گرم
پودر قند ۳۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۵ عدد
ماست ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
روغن، پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشوند. بعد زردههای تخم مرغ را همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن میزنیم.
حالا بکینگ پودر را به ماست اضافه و مخلوط میکنیم بعد به مواد دیگرمان اضافه میکنیم. بعد از اینکه موادمان خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن را کنار میگذاریم و آرد برنج، آرد سفید را یک مرتبه اضافه میکنیم با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدهیم، چون خمیر به روغن افتاده و سفت میشود)
خمیر را به شکل گلوله در میآوریم و روی آن را با کیسه فریزر میپوشانیم و در جای خنک قرار میدهیم تا به مدت ۱۲ ساعت خمیر استراحت کنید. قالب نان چرخی را به چرخ گوشت نصب میکنیم.
خمیر را بعد از استراحت دوباره کمی ورز میدهیم تا نرم بشود حالا داخل چرخ گوشت میریزیم و از چرخ رد میکنیم بعد به اندازه دلخواه خمیر را برش میدهیم.
در سینی فر میچینیم روی آن مقداری پودر پسته میریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
۱. یک ربع قبل فر را روشن کنید تا گرم شود.
۲. برای تزیین روی شیرینیها به جای پودر پسته از خرفه هم میتوانید استفاده کنید.
۳. آرد برنج و پودر قند را از حریر رد کنید.
۴. آرد سفید را از الک رد کنید.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/