معاون مرکز انتقال خون استان تهران گفت: با برنامه ریزی های لازم برای تامین خون و فرآورده‌های خونی بیمارستان ها و مراکز درمانی صورت گرفته است و تا این لحظه هیچ کمبودی نداریم.

ناظمی معاون آموزش و پژوهش مرکز انتقال خون استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به کاهش میزان مشارکت در این کار خداپسندانه به دلیل شیوع بیماری کووید 19 اظهار کرد: علیرغم پیشرفت های چشمگیری که در علوم مختلف از جمله پزشکی انجام شده است اما تولید مصنوعی خون و فرآورده های خونی هنوز انجام نگرفته است و این ماده حیاتی و مورد نیاز بیمارستان‌ها و بیماران هموفیلی و تالاسمی از طریق اهدا خون افراد خیر و نوع دوست تهیه می‌شود.

او ادامه داد: در مقاطعی از سال سازمان انتقال خون از نظر ذخایر خون و فرآورده‌های خونی دچار کمبودهایی  می‌شود. امروزه با شیوع  بیماری کووید 19 در کشور و ترس مردم از انتقال این ویروس از طریق خون میزان مراجعه به مراکز انتقال خون کاهش پیدا کرده است.

ناظمی تاکید کرد: خوشبختانه در سازمان انتقال خون با برنامه ریزی های لازم برای تامین خون و فرآورده‌های خونی بیمارستان ها و مراکز درمانی صورت گرفته است و تا این لحظه هیچ کمبودی نداریم.

معاون آموزش و پژوهش مرکز انتقال خون استان تهران گفت: خون و فرآورده‌های خونی دارای یک تاریخ مصرف مشخصی است و این ماده حیاتی را نمی‌توان به مدت طولانی نگهداری کرد و به همین خاطر جهت تامین و رفع نیاز بیماران خاص و مراکز درمانی، ما نیازمند اهدای خون به طور مستمر  هستیم.


بیشتر بخوانید: مراکز درمانی روزانه ۱۰۰ هزار ماسک N ۹۵ نیاز دارند


معاون آموزش و پژوهش انتقال خون استان تهران افزود: در مراکز انتقال خون تجهیزات بکار رفته از استانداردهای خوبی برخوردار هستند و مراکز ضدعفونی می‌شود و افراد قبل از اهدای خون توسط پزشک معاینه و در صورت داشتن بیماری یا مشکلی معاف از اهدا خون می‌شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار