
گزارش اولیه سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا:
حمله به تاسیسات هستهای ایران تنها چند ماه برنامه هستهای را به تأخیر انداخت
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مغزآبک از غذاهای سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده میشود و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است.
مواد لازم
لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
مغز گردو: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
کشک رقیق: ۱ لیوان
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را میپزیم.
مرحله ۲
سپس پیاز را درک میروغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ۳
در نهایت، لوبیای پخته را به آنها میافزاییم.
مرحله ۴
۱۰ دقیقه بعد غذا آماده سرو میباشد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/