به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی خاکی صدیقی معاون آموزشی وزارت علوم در گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوسیما درباره آموزش دانشجویان در ایام شیوع کرونا در کشور با اشاره به اتخاذ شیوه آموزش غیرحضوری بیان کرد: از همان ابتدا کارگروه آموزش الکترونیکی تشکیل شود و طی حدود ۲۰ روز گذشته دانشگاهها تجرببات خوبی داشتند همچنین بسیاری از درسها از طریق مجازی ارائه شد.
او ادامه داد: دانشگاهها در آموزش مجازی وضعیت متفاوتی دارند برخی از قبل زیر ساخت آموزش الکترونیکی داشتند و زود خودشان را تطبیق دادند، آماری که داریم بیش از ۷۰ درصد و در مواردی تا ۹۰ درصد دورههای حضوری به آموزش بر خط تغییر کرده است.
معاون آموزشی وزارت علوم کفت: در مواردی هم برخی دانشگاهها حدود ۲۰- ۷۰ درصد آموزش مجازی داشتند علاوه بر آن موسسات غیر انتفاعی و دانشگاه آزاد را داریم که فعالیتهای خوبی در حوزه آموزش غیرحضوری داشتند.
او درباره افزایش زمان ترم دانشگاهها اظهار کرد: این موضوع بستگی به آن دارد که چه زمانی ترم آغاز شود و اگر این بازگشایی در اردیبهشت یا مدت زمانی بیشتر باشد حتی امکان تمدید ترم داریم و اگر بازگشایی زودتر باشد با جلسات جبرانی کمبود آموزشی میشود.
خاکی صدیقی با اشاره به اینکه در دانشگاهها در آموزش شرایط متفاوتی دارند، گفت: در مواردی که آموزش عملی داریم شوراهای آموزشی دانشگاهها تصمیم گیری میکنند و حدود ۵۴ درصد دانشجویان تاکنون در حوزه آموزش نظری تحت پوشش قرار گرفتند.
انتهای پیام/
تو رو خدا با مسئولین صحبت کنید ببینید ماهایی ک بخاطر قرنطینه و کرونا نتونستیم دانشگاه ثبت نام کنیم امکانش هست ک بعد از تعطیلات و قبل از شروع کلاسها ثبت نام کنیم
هم کاردانی و هم کارشناسی
خواهشا پیگیری کنید
مخصوصا غیر انتفاعی ها که شده نمره بدهند اما نه امتحان بگیرند نه درس بدهند
اگر دانشجوهای باسواد می خواهید باید تا آخر تابستان تمدید کنید چون واقعا دانشجو و کشور که در آینده بدون متخصص میماند متضرر میشوند