ترشی مارچوبه شاید برای بسیاری ناآشنا به نظر بیاید ولی این ترشی جزء ترشی‌های خوشمزه و راحت دسته‌بندی می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ممکن است برخی به دلیل فانتزی بودن مارچوبه، تهیه این ترشی را کمی گران تصور کنند ولی این سیفی در میادین میوه و تره‌بار یا فروشگاه های اینترنتی به‌وفور یافت می‌شود و ارزش یک‌بار امتحان کردن را دارد. با ما در ادامه همراه باشید.

طرز تهیه ترشی مارچوبه ، یک ترشی خاص و خوشمزه

مواد لازم برای ترشی مارچوبه:
مارچوبه ۴۰۰ گرم
شبت تازه ۶ عدد
آب ۵ پیمانه
شکر ۳ قاشق سوپخوری
چاشنی دلخواه به مقدار لازم
برگ بو ۲ الی ۳ عدد
سیر ۲ حبه
سرکه ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
دانه خردل یک قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه ترشی مارچوبه ، یک ترشی خاص و خوشمزه

طرز تهیه ترشی مارچوبه:

ساقه‌های ضخیم مارچوبه‌ها را جدا کنید و پوست آن‌ها را بکنید و به اندازه‌های ۲ الی ۳ سانتی متر برش دهید.

تمامی مواد به جز مارچوبه‌ها و شبت را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. سپس مارچوبه را اضافه کرده و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شیشه‌های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت‌ها را ته ظرف‌ها قرار دهید. مارچوبه‌ها را داخل آب آن‌ها قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. شیشه‌ها را محکم ببندید و در محلی خنک نگهداری کنید.

 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.