طرز تهیه پورتفولیوی گوشت

در این مطلب طرز تهیه یک فست فود سالم و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با یک فست فود سالم و خوشمزه موافقید پس در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای پورتفولیوی گوشت:
گوشت قیمه شده ریز ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت یک پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
سیر رنده شده یک عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه
کنجد، فلفل، نمک و رب گوجه فرنگی مقداری
نان باگت یک عدد بزرگ

روش تهیه پورتفولیوی گوشت:

پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نان باگت را از طول دو نیم کنید، کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.

نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.

حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می‌توانید از گریل هم استفاده کنید.

منبع: آکا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار